Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtaláljam a párom?30/F
Figyelt kérdés
Nem is volt még rendes párkapcsolatom, leghosszabb 10 hónapig tartott, az is csak 27 éves koromban.ma 00:09
1/13 anonim 

válasza:

Férfiként azt lehet mondani, hogy inkább még túl fiatal vagy ahhoz hogy megtaláld a párod. Vagyis talán már nem, de ha pár évvel ezelőtt "találtad volna meg" a párod, szinte biztos hogy azóta már válás lett volna belőle, vagy afelé tartanátok.
Elég embert ismerek ahhoz, hogy ezt a következtetést levonjam.
3/13 A kérdező kommentje:
A helyzet az is, hogy eléggé magányos farkas típus vagyok, nagyon elvagyok magamnak
ma 00:17
5/13 anonim 

válasza:

Hülyeség, simán megtalálhatod 40 vagy 50 évesen is. Max családot már nem alapítotok, de kit érdekel az?? Kettesben nem lehet elleni?
6/13 anonim 

válasza:

Ezek szerint még nem találtál olyat, akivel jobb lenne együtt lenni, mint egyedül. Azt nézd meg, hogy az eddigi kapcsolataid mi miatt nem működtek és vagy dolgozz rajta, vagy fogadd el, hogy boldogabb vagy egyedül, mint párral.
7/13 anonim 

válasza:

ha el vagy magadnak akkor nem is keresed igazán
8/13 anonim 

válasza:

3: Szerintem inkább ez korlátoz, mint a korod.
9/13 anonim 

válasza:

Én is ilyen vagyok, nem vagy öreg hozzá, de az biztos minél inkább telik az idő, annál inkább megszokod a saját kényelmed és nehezebb lesz bárkivel összeegyeztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!