Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már túl öreg vagyok ahhoz, hogy megtaláljam a párom?30/F
Figyelt kérdés
Nem is volt még rendes párkapcsolatom, leghosszabb 10 hónapig tartott, az is csak 27 éves koromban.ma 00:09
11/14 anonim 

válasza:

A problémádat kellene megoldanod előbb. Mi az oka, hogy alkalmatlan vagy párkapcsolatot kialakítani? Ezzel foglalkozz, ezt rakd rendbe, járj szakemberhez, mozdulj ki többet emberek közé, legyél egészségesebb, stb...
13/14 anonim 

válasza:

Ezt nem kell feltétlen problémának feltűntetni. Ponthogy sok olyan ember szingli, aki nagyon is rendben van mentálisan meg mindenhogy és ezért nem hajlandóak kapcsolati problémákkal szarakodni. Nem érzik úgy, hogy ez hozzáadna az életükhöz vagy a lelki békéjükhöz.
Aztán majd jön valaki, akivel működik a dolog, mert érte hajlandó vagy elviselni ezeket a súrlódásokat is. Velem legalábbis így történt, de előtte sok kapcsolatomnak hamar vége lett, egyszerűen nem akartam azt az energiát beletenni, nem ért nekem annyit a dolog.
14/14 anonim 

válasza:

Ha semmit nem lehet veled csinálni csak ülni a 4 fal között akkor ne várj sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!