Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen miért nem találtam még meg az igazit? Miért
van az hogy más már ennyi évesen megtalálja az igazit?
Figyelt kérdés
Voltak fiúk akikkel egy párszor randiztam, de csak ennyi történt utána otthagytak. Egyikük azért hagyott ott, mert szerinte én túl vagyok hozzá. Tudom hogy ez kamu szöveg. Próbálkoztam már internetes társkeresőn is, de nem jött össze. Nem tudom mivel próbálkozhatnék. Másnak minden olyan könnyen megy. Van úgy hogy egy lány szakít egy pasival és már is talál helyette újabbat. De nekem meg egyáltalán nem jön össze semmi. De persze nekem is vannak elvárásaim, akárkivel nem járnék, persze ezt a belső tulajdonságra értem, de azért a külseje se legyen elhanyagolt. Ráadásul még senkivel sem feküdtem le, már a szexre is vágyok, csak szeretném ha valaki komolyan venne, és járnánk, mert azt sem csinálnám csak úgy akárkivel.
2016. jan. 4. 09:47
1/7 anonim válasza:
Mostantól a privátok csak úgy repülni fognak neked. Persze nem hinném itt fogod megtalálni az igazit.
Én a helyedben másképp, más módszerekkel keresnék párt. Ez alatt azt értem hogy újnak mondható helyeken keress. Nem azt mondom könyvtárba keress, hanem ott ahol jól érzed magad.
2016. jan. 4. 10:06
2/7 anonim válasza:
Az a furi, hogy a "legjobbak" már 16 környékén masszív kapcsolatban vannak és ez így is marad legalább 30 évig. Pedig azok a srácok/csajok zseniálisan jók...
2016. jan. 4. 10:53
3/7 anonim válasza:
Még megtalálhatod,hiszen fiatal vagy,sok sikert kívánok neked!
2016. jan. 4. 11:57
4/7 anonim válasza:
Ez baromság. Rengeteg jó csaj/jó pasi szingli. Akik sok éve kapcsolatban vannak, az csak azért van, mert nem válogatósak, és nagyon tudnak alkalmazkodni, illetve nem akarják még kiélni magukat.
Nekem sem jön össze semmi egyébként, szóval megértelek. :/ Mondjuk nekem volt már 2 barátom, de mindkettő társkeresőről, mert az életben valahogy nem működnek a dolgok. Szerintem próbáld ki te is a társkeresőt, rengeteg fiatal van fent, akik komoly kapcsolatot keresnek.
Ha nem szeretnéd, akkor pedig esetleg legyél kicsit nyomulósabb, lehet, hogy csak nem mernek nálad kezdeményezni.
20/L
2016. jan. 4. 11:57
5/7 anonim válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy sok esetben ez a nagy láv csak a külvilágnak szól, aztán az "igazi"-ból pár hónapon belül ex lesz. Szóval ne hidd azt, hogy minden korodbeli, aki azt állítja magáról, hogy ő már bizony megtalálta, tényleg megtalálta. Persze vannak kivételek. Szerintem semmivel sem vagy elkésve. :) A netes társkeresőket én is csak ajánlani tudom! 28F
2016. jan. 4. 12:55
6/7 anonim válasza:
Az igazit :D :D :D
2016. jan. 4. 15:36
7/7 anonim válasza:
same here. de azért azt ugye tudod hogy nem úgy működik a dolog hogy van a térben egy igazi valahol és azt kell megtalálni? :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!