Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már esélytelen így, hogy megtaláljam életem párját?
1# ahhoz hogy elkezdje kitalasztalni milyen egy párkapcsolat??
Kajak muszáj jofejsegből hazudni?? Vagy 10 év lemaradásban van. Ráadásul ha igaz a "uuuu én meghúztam 2MILFET",az még gázabb egy normális nő szemében
Véleményem szerint - ha komoly kapcsolatot szeretnél egy komoly nővel - nem erre kellett volna gyúrni az elmúlt években, vagyis a felületes együttlétekre, hanem minél jobban megismerni a női nemet.
Sokan itt rontják el szerintem férfiak, ezért találnak egyesek nehezen komoly kapcsolatot, mert a felszínes rész érdekli őket a nőkből, és nem az, hogy testileg ÉS lelkileg is megismerjék őket. Igen ám, de a "munkát" is érdemes elkezdeni minél korábban, hogy beérjenek a dolgok, mire igazán felnőtt leszel.
Amúgy, ha ez számít valamit, tapasztalatból beszélek, én kifejezetten az utóbbira gyúrtam az elmúlt 15 évben, és - veled ellentétben - nekem jóval több hosszabb kapcsolatom volt az elmúlt 15 évben (16 éves koromtól 31 éves koromig), mint egyéjszakás kalandom. Az előző például 4 évig tartott, a mostani 3 éve tart, remélhetőleg a mostani lesz az utolsó.
És ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyik út rosszabb a másiknál, hanem azt, hogy a jól megválasztott célhoz tartozzon egy jól megválasztott út is. Vagyis, az általad kijelölt célhoz nem jó stratégiát választottál az elmúlt években, és az ebből eredő hiányosságoknak most iszod meg a levét. Mostanra ugyebár rájöttél, hogy valamit nem jól csináltál, de valahol el kell kezdeni, ennél jobb tanácsot nemigen lehet adni. Reménykedj, hogy rád találjon a szerencse, emellett próbálj megismerni minél több nőt mélyebben, hogy minél átfogóbb képed legyen az ellenkező nemről.
31 F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!