Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 évesen már esélytelen így,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 évesen már esélytelen így, hogy megtaláljam életem párját?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon félénk voltam kamaszon, pedig tetszettem a csajoknak. 25 éves koromig szűz voltam, aztán regisztráltam társkeresőkre, és lefeküdtem sok Milffel (kb. 20). Most már szeretnék egy komoly kapcsolatot, de tapasztalatlan vagyok ezen a téren, illetve nekem olyan kell akinek nincs gyereke

nov. 25. 16:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem találhatsz, de nehezen. Ebben a korban már sokaknak gyereke van vagy házasok, foglaltak, kevés a gyermektelen szingli, akivel nincs nagy gond. Gondot jelent az is, hogy nincs párkapcsolatban tapasztalatod. 30 körül már a legtöbben gyorsan szeretnének haladni, esküvő, gyerek, nem évekre megragadni a randizgatásban.
nov. 26. 09:37
 12/17 anonim ***** válasza:
#11 ott a pont 😀 Reménytelen a helyzet. A legtöbb ember foglalt aki egyedül van az nagy eséllyel bolond vagy nagy mázlival találhatsz
nov. 26. 09:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Félénk 25 éves szűz fiócskaként te SOHA nem dugtál meg egyetlen "milfet" sem, ez szinte garantált. Pont olyan nőknek kell majd egy tapasztalatlan fiúcska, akiknek gyerekük, vélhetően több párkapcsolatuk és alkalmi lényottjaik voltak? Na ne... Ja és ráadásul még jól is néznek ki annyira, hogy úgy érezzék van esélyük fiatalabb férfiaknál.

Szóval ne kamuzz, 99% eséllyel szűz vagy, esetleg prostihoz talán elmentél.

Ha pedig tetszettél a csajoknak akkor miért nem a korodbeliekkel próbálkoztál?

Anno én is tetszettem valamelyest a csajoknak, és volt nem is egy aki bepróbálkozott, a gond az volt, hogy szinte mindig olyan aki nekem nem tetszett vagy egyéb baromság volt a fejemben, hogy miért nem lenne érdemes kezdeni vele.

nov. 26. 11:39
 14/17 A kérdező kommentje:
#13 Látszik egy irigy, tapasztalatlan kutya vagy, de elmondani. Az első nő akit meghúztam, az egy lelki beteg 43 éves nő volt, nagyon szótlan, félős volt, utána egy olyat sikerült találnom, aki ismert engem már régen látásból, és már régen kiakart próbálni, utána szépen bele jöttem mindenbe
nov. 26. 13:14
 15/17 A kérdező kommentje:
Egyszerű a képlet, amikor még fiatalabb voltam nem is akartam nőkkel foglalkozni, mert nehezen fogadtam el, hogy felnőttem
nov. 26. 13:15
 16/17 anonim ***** válasza:
Hát igen, ezzel sok fiú így van. Sajnos most már sokkal rosszabbak az esélyeid, mint régen voltak.
nov. 26. 15:05
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
Noha 16 éves korom óta mindig volt mellettem valaki, életem szerelmét 40 évesen találtam meg.
nov. 26. 18:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!