Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?
Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

Lássuk be. Aki a videóban szereplő személy, az egy végállapotban lévő, gyötrelmeken átmenő, sérelmekkel teli személy...Beteg! Ha te azonosult vele, akkor te sem biztos, hogy távol állsz ettől. Mi a fenéért nem hagyod a franca ezen témákat és keresel egy francos hobbit?
Adj magadnak 1 évet! 1 ÉVIG ne is gondolj párkapcsoltra. Addig fókuszálj magadra. Utána máshogy fogod látni a dolgokat remélhetőleg. De zárd be azt a rohand internetet és sétálj az udvaron ha kell 6 órát.
Tudod...8 óra munka, 6 óra séta aztán eszel és alszol. Hidd el hasznosabb lesz a sétával töltött idő (addig is átvesézed a gondolataidat), minthogy olvasod a gyakorit! Tedd meg!
10+ éve is írtam már ide és most 30+ évesen továbbra is, szóval nyilvánvaló, hogy sose lesz párkapcsolatom, valamilyen szinten már van az is, hogy nem is akarok annyira felbosszantott ez az egész.
Szerintem már kb. 5 éve nem is próbálkoztam senkinél, nem is beszélek nőkkel maximum boltban vagy munka miatt.

Legalja trash videósok agymenéseit adni elő általános igazságként? Mi lesz a következő? Egymással "élőliveba" bemindenezve üvöltöző, fenyegetőző kisebbségiek hőbörgése a facebookról?
Ez a nem jut is érdekes. Szoktam átutazóban igencsak szakadt, tróger helyszíneken járni. Olyan embereknek is van (sokszor hozzá hasonló) nője, akinek a te elméleteid szerint nem is lehetne. Közbe meg a valóság rácáfol. Most akkor hogy is van ez?

Mondjuk ha 15 éve nem tudtam volna venni pizzát, akkor dolgoztam volna azon, hogy legyen rá pénzem.
Valószínűleg rajtad is van valami, ami miatt nem kellesz nőknek, ezen kellene változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!