Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ha már én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?

Figyelt kérdés

[link]

Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

tegnap 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
80%

Egyik jó barátom 160 cm és hamarosan házasodik az amúgy csinos, aranyos menyasszonyával.

Nem appon meg utcán kell ismerkedni

Nekem tetszettek már srácok az alábbi tulajdonságokkal (20 éves korom előtt, azóta van barátom és nincs rajta kívül kiszemeltem)

- kövér

- nagyon vékony

- kopasz

- hosszú hajú

- rocker

- vidéki udvarias "jófiú"

- alacsony

- magas

- csóró/hátrányos helyzetű

- gazdag

- ronda (nyilván barátnőim szerint)

- jóképű

- diplomás

- fizikai munkás

- osztályból a "fura srác"

- osztályból a "menő srác"

- tanulási nehézségekkel rendelkező (ADHD, diszlexia meg hasonlók)

stb.

És ezek ilyen sulis kiszemeltek voltak, éveken keresztül is akár, és bármelyikkel szívesen kezdtem volna kapcsolatba. (Ezek nem mind különböző srácok amúgy)

tegnap 19:26
 62/68 anonim ***** válasza:
75%

5 évig voltam együtt egy 170 cm magas férfival, és nem a magassága miatt szakítottunk. Mondjuk ő emberileg toppon volt, magas érzelmi intelligenciája volt, kedves volt, értelmes, gáláns és bármiről lehetett vele beszélgetni. Mondjuk igaz, ő az ilyen videóban szereplő trógerekkel semmilyen szinten nem tudott azonosulni, és a tahó viselkedést soha semmikor nem mentegette, van is neki barátnője most is.

Az ő legjobb barátja 172 cm, ő meg a barátnőmmel volt együtt közel 10 évig. Szóval nem a magasságoddal lesz itt a baj, de úgy érzem, bármit írhatunk, úgyis van rá egy fix válaszod: nem a te hibád, te mindent jól csinálsz, veled amúgy semmi baj nincs a világon, itt az összes nő a szemét, a világ van ellened, te ártatlan vagy.

tegnap 19:32
 63/68 anonim ***** válasza:
0%

62

gáláns

Szóval azért volt jó neked mert költötte ràd a pénzét. Enélkül rögtön nem lett volna jó. 😜

tegnap 19:56
 64/68 anonim ***** válasza:
75%
Mert ti nem tudtok pénzt keresni ha már csúnyák vagytok?
tegnap 20:01
 65/68 anonim ***** válasza:
45%

Amikor olvastam, egyből tudtam, hogy valaki beleköt.

De ettől még a gáláns igenis pozitív tulajdonság, és nagyon sok nőnél jó pont. Nem tetszik, csórókáim? Kellemetlen.

tegnap 20:01
 66/68 anonim ***** válasza:

Ez az ember egy troll és nyilván produkálja magát, szándékosan akar megosztó lenni és szándékosan viselkedik furcsán, idiótán. Mondjuk az már lehetséges, hogy eleinte volt csak szándékos a dolog és mára "beépült" a személyiségébe ez az egész. Nem tudom, de nem is lényeg.

Alapból azzal egyetértek, hogy sokszor olyan embereknek van barátnője, NORMÁLIS baártnője (és nem csak külsőre) aki ugyanilyen paraszt, suttyó, nyomorék mint ez a fazon.

Legutóbbi eset: munkahelyemen van egy fiatal csajszi, tök értelmes, diákként/alkalmanként melózik csak, nemrég végzett amúgy a város legjobb sulijában. Nem olyan régen észrevettem a facebook profiljában, hogy kapcsolatban van. Egy tipikus, ukrán (nem ukrajnai magyar) suttyóval jött össze. De azzal a suttyóval akinek már a járása, ahogy közlekedik is sugallja a suttyóságot. TUdom, mert szoktam látni a meló helyen (ő is ott dolgozik). Kötözködő, beszólogató idióta vadbarom, szerintem a elgtöbben még a közelében sem akarnának lenni. De egy normális(nak tűnő) lánynak is inkább ilyen kell... És sok ilyen példát tudnék mondani, szóval én sem értem. És nem azzal van a bajom ,hogy nem mondjuk velem jött össze, hanem hogy mennyire furcsa az egész, hogy ilyen állatok kellenek egy csomó amúgy értelmes, rendes lánynak/nőnek is. Aztán nyilván pár év múlva majd jön a sírás, hogy átverték őket, akár erőszakoskodtak velük, felcsinálták őket és a tipikus "minden férfi disznó", de mégis mindig csak az ilyen "disznóknak" adnak esélyt.

Az a legnagyobb gond ,hogy az emberek rohadtul állatiasak, ösztönlények. Még mindig ugyanaz vezérli a párkeresést, mint akár az őskorban. Nem az intelligencia, nem a vagyon, a státusz, a jövőbeli lehetőségek "kompatibilitás", hanem elsősorban a fizikai jellemzők és azok megnyilvánulása.

tegnap 22:02
 67/68 anonim ***** válasza:
Jaaj, késő van most MC Pistához.
tegnap 22:31
 68/68 anonim ***** válasza:
De örülök hogy öreg vagyok és nem titokozok és így nem tudom megnézni a videót. Főleg hogy a kommentekből látom hogy MC Istiről van szó (youtubeon sajnos már láttam). Az a szerencsétlen egy értelmi sérült, neki gondnok kéne, nem követők.
tegnap 22:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!