Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?
Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

"gondoljatok már bele hogy milyen lenne ha 40 évesek vagytok, és soha senki nem akarna veletek ismerkedni"
Belegondoltam. Ilyen esetbe magamba néznék, hogy velem mi a probléma és biztosan nem azzal foglalkoznék, hogy ismeretlen embereket ócsárolok a saját irigységem és nyomorúságom miatt.
Illetve elhiszem, hogy pocsék érzés, na de akkor visszakérdezek: na és? Mit kezdjek ezzel? Tegyem tönkre a saját boldogságomat azzal, hogy összejövök egy olyan emberrel, aki mellett nem lennék boldog? Minek? Senki sem szeretetszolgálatként működik.

Ilyen pasikkal vannak tele a társkeresők, akik azt hiszik, hogy nekik jár a "picsa". Aztán ha nem bukik a farkukra pár szó után a nő, netán el meri utasítani, akkor írják a mocskolódó üzeneteket meg fenyegetőznek.
De persze szerintük nekik a 30 éves, 60 kilós diplomás nő a szintjük, az már érje be vele.
Lehet itt köpködni a nőkre, de ha a nő talál magának párt, akkor nem volt irreális meg túl magas az elvárása. Akkor egyedül maradna, évekig, vagy örökre. De hát ugye itt ti vagytok azok, akikre ez a sors vár ...
Az a baj, hogy egy 170 centis férfi átlagalattinak van titulálva és neki egy 120 kilós ronda kövér nő való.
Miért?

"Gondolod, hogy akkoriban választékosan kommunikáló, kedves fickó volt, magasan fejlett kommunikációs és szociális készséggel és minden erejével a fejlődésen volt? Nos, nem hinném"
Gondolom, mert az orvosirol bukott ki, ahova te vagy en be se jutnank :)
40F truecel

Azt nem értitek hogy egy nem analfabéta férfira is azt mondjátok hogy fogyatékos ha nem diplomás! Ha 180/90 kg testalkatú 18 % testzsírral és ugyan van pocak de vàllas és láthatóan izom is van rajta. Neki azt mondjátok fogyjon le 25 kgot. Ha valaki 400 ezret keres meloskent ami azért közepes, mert nagyon sokan inkább csak 300 körül keresnek, de neki is azt mondjátok hogy csöves és tanuljon tovább és keressen 1 milliót vagy nem lehet senkije.
Azt hangsúlyozta minden nő hogy neki nem kell mamahoteles férfi meg aki nem önàllo. Akkor ott van valaki aki önkormányzati lakásos vagy albérletben egyedül lakik 5-10! Éve. Totál önálló!!!! Rögtön az sem jò mert nem sajat lakásos..

Én nem mondtam ilyet és szerintem a többség sem. Ne néhány ostoba nőből indulj ki, elvégre te sem örülnél, ha néhány idióta férfi alapján ítélkeznének rólad.
Megint a számokon pörögsz... A saját testzsír százalékomat nem tudom, nemhogy másét. :D Egy pillantásból eldöntjük (akárcsak a férfiak), hogy az adott ember vonzó-e avagy sem. Nem fogom méricskélni, ránézésre el tudom ezt dönteni.
Egyébként senki sem azt mondja, hogy X férfinak nem lehet senkije. Lehet, csak az nem én vagy az a másik nő lesz. Efelől pedig csakis az adott személy nyilatkozhat.

Itt az a kérdés, hogy milyen nőknek. Mert nem vagyunk egyformák. Más lesz megfelelő egy aldi pénztárosnak és más egy diplomásnak. Ha én keresek nettó 500at, úgy hogy ebben még simán benne van, hogy előléptetnek párszor, akkor nem lesz megfelelő a 400 nettó a gyárban. Nem azért mert kevés a 400, hanem azért mert amikor engem előléptetnek akkor már nagy lesz a különbség. Egy junior mérnöktől elfogadható a 400 nettó, mert ott is lép majd előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!