Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?
Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

Én pont most randizok egy 170 centis férfival. Sokak vannak így együtt, sőt, régi barátnőmnek 165 centi körüli exe is volt évekig.
Szerintem semmi nincs ebben a magasságban, ami miatt felejtős lehet valaki, csak a vele néhányaknál kialakult elmebaj/komplexus, ami befigyel hátrányosabb adottságoknál, pl nőknél kis mell, elhízás, túl nagy méret, férfiaknál elhízás, testmagasság, farokméret. Azt hiszik mindenki ezekre van ráállva.. én is azt hittem, hogy mindenki a kis mellett nézi annakidején, hogy milyen kicsi, holott nem. Szerencsére leküzdöttem/nem hatalmasodott el rajtam:D
Ez a férfi alja, a gondolkodásmódja faék egyszerű, szegény buta, mint a dölf, durva, erőszakos, közönséges és beteg.
Nekem sincs senkim 2-3 éve, akkor is pár hónapos volt, előtte meg 3 évig megint senki.. érdekes, én nem keseredek meg(annyira:)), egyszerűen más dolgom van és magam miatt nincs párom, ami nem zavar. Nem szeretek meg senkit, szívás, de ez van, pedig nagyon hajt már az idő, néha próbálkozok, de nem sok sikerrel. Nem feltétlen bolondul bele az ember a magányba, járj randizni. 1000 nőből csak elmegy veled egy randizni, te is válogathatsz, csak kevesebből. Gondolom sokakra te is fintorogsz, nem kellene itt játszani az álszentet. A húsospultból a 40 éves, 95 kilós, festettvörös Marit gondolom nem próbálod felszedni, jól gondolom?

Itt a gond, hogy szerinted a kettő egy szinten van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!