Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ha már én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?

Figyelt kérdés

[link]

Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

tegnap 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 anonim ***** válasza:
93%
Emberek sokkal nagyobb tragédiákat is méltósággal és tartással tudnak viselni, de nekünk sajnálni kéne hogy annyitol hogy nem tetszik a nőknek vadállatá változik? Ha valódi problémái lennének az életben, nem ezen ragodna.
tegnap 17:32
 22/68 A kérdező kommentje:

Nem arra gondolok persze, én is lenézném , de lehet más nő aki nem kell férfiaknak tudna azonosulni vele..

Ez az ember lehet régen is ilyen volt, én régen nem voltam ilyen, még most se teljesen, de értem amit mond és együtt tudok vele érezni és tudok vele azonosulni sajnos ezen a téren.

tegnap 17:33
 23/68 A kérdező kommentje:
Kevés nagyobb tragédia van annál ha egy természetes életutat nézünk meg, minthogy egy férfi egész életében egyedül marad barátnő és család nélkül. Egyedül fog meghalni társ nélkül.
tegnap 17:33
 24/68 anonim ***** válasza:
93%

Értem én a 170 centit, de sok barátod van,könnyen kötsz új ismeretségeket, a legtöbb társaságba be tudsz illeszkedni és könnyen kommunikàlsz? Az emberek szeretik a társaságod?

A 170 centi egy dolog, de nagyon nem magyarázat önmagában semmire.

tegnap 17:35
 25/68 anonim ***** válasza:
93%
De gondolom ez a paraszt is 10/10es nőt akar magának
tegnap 17:48
 26/68 A kérdező kommentje:
Régen volt sok barátom igen. És szerinted ha meglát egy nő az utcán vagy pláne egy társkeresőn akkor nem azt nézi, hogy hogyan nézek ki, milyen magas vagyok?
tegnap 17:49
 27/68 anonim ***** válasza:
82%
Nem tudom, hogy ki ez az ember, de ilyen undorító stílussal teljesen érthető, hogy miért nem kell senkinek. Elég szomorú, ha te ezzel azonosulni tudsz. (Nem az a baj, hogy zavarja a sikertelensége a párkeresésben, hanem egyrészről hogy nem tesz érte semmit, másrészről másokat ócsárol miatta. Semmi felelősségvállalás nincs benne.)
tegnap 17:51
 28/68 anonim ***** válasza:
43%

MC Isti 😃

Idióta, de amúgy van 1-2 dolog amiben igaza van. Gondolom a sok keserűség az életében az megmutatta neki a problémák gyökerét.

Amúgy a világ legegyszerűbb dolgai. Ma férfiként ha nem vagy diplomás, gazdag, és vékony - jóképű - magas kombó? Úgy az esélyeid kb nulla lesz a nem igénytelen nőknél. Azaz ha olyan nőt akár a férfi aki ha nem is egy insta modell de nem túlsúlyos ? Akkor a fentebb írt három dologban jónak kell lennie. Vagy marad a bánat hoki meg a düh.

tegnap 17:53
 29/68 anonim ***** válasza:
54%
mikor jöttök már rá: álomnőt akarsz, ahhoz virítanod kell. Maradj a saját szinteden és minden oké lesz. Ez a nyomorult itt a videóban pl. menjen el valami cigóputriba és próbáljon ott szerencsét, mert így érzésre kb azon a szinten van.
tegnap 17:56
 30/68 anonim ***** válasza:
27%

Milyen àlomnő?

Egy 170/60 , Aldi kasszàs Szilvi az alomnő? Miért kell hozzà a férfinek minimum 800 ezret vagy 1 milliót keresnie ? Miért kell 35 évesen akkor (bosszúból) 65 kg nak lennie ? Miért kell saját budapesti lakással és autóval rendelkeznie ? Miért nem elég ha csak érettségije van és pl egy portás melòja?

tegnap 18:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!