Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?
Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.
Sajnos a nők ott tartanak, hogy a férfinál az átlagos az, hogy magas és jól keres, a nőknél meg az átlagos amit a hozzánk hasonló férfiaknak szánnak az, hogy dagadt,igénytelen, csúnya.
Nagyon megszakadt az egyensúly és, hogy kinek "mi jár".

Igen pontosan ez miatt depressziós ez az MC Isti a videóban. Hogy 20 éve nem talál nőt. Mert az összes nő a külsőségek és a pénz alapján szelektàl. Ő meg bojler testű és munaknelkuli.
Szóval senkit nem érdekelt akkor sem mikor még normálisan beszélt. Én láttam róla 10 plusz éves felvételt és egész normálisan viselkedett. És ha az utcán oda ment hozzà egy kutya vagy macska azzal is kedves volt. Azaz azért lett ilyen mert senkit nem érdekelt hogy milyen ember. És nem kelett egy nőnek se.
Most ti nők csak kicsit gondoljatok már bele hogy milyen lenne ha 40 évesek vagytok, és soha senki nem akarna veletek ismerkedni. Hogy eltelt volna az életetek 70 % a magányosan.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!