Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire gáz ha már én is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha már én is egyetértek a videóban elhangzottakkal 30+ évesen párkapcsolat hiányában?

Figyelt kérdés

[link]

Először mikor néztem az ugrott be, hogy normális ember valószínűleg hülyének nézi, de közbe meg ott motoszkált a fejemben, hogy amúgy meg én is így vagyok ezzel meg rengeteg férfi akiknek nem jut nő max. ha fizetnek érte és erre gondol ha utcán jár és látja ezeket a nőket.

tegnap 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
94%

Mennyire vagy alacsony? Mert 170 centi körüli férfiakkal simán látok nőket. Az arc meg, az én páromnak is van szépség hiba az arcán, de nem izgat túlzottan.

És ami fontosabb: milyen nőket keresel? Mert ahogy én ezen az oldalon látom a legtöbbször itt van a kutya elásva. Van például az az arc, aki 170 centi és 100 kiló, de úgy nyilatkozik, hogy a kövér nők gusztustalanok. Na ott például egyértelmű hogy azért nem talál mert szintje fölött próbálkozik.

tegnap 16:53
 12/68 A kérdező kommentje:
Én is 170 cm magas vagyok és egész jó testalkatom volt sokáig, volt kockahas is több éven át amíg sportoltam. Az utóbbi években már nem adok erre se, mert felesleges, úgy se lesz barátnőm. De már nem is próbálkozok, szóval lényegtelen. Amikor még ritkán próbálkoztam, visszagondolva akkor se sűrűn, akkor még jó testalkatom volt, mondhatni "tökéletes", de sajnos az arcom nem volt az a tipikus jóképű és a 170 cm magasság se segített.
tegnap 16:58
 13/68 anonim ***** válasza:
87%
100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem a magasságod miatt nincs párod.
tegnap 17:06
 14/68 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest a legtöbb fórumon, legtöbb videóban elmondják a nők, hogy fontos a magasság és 180+ magasságot preferálják. Értem én, hogy itt ezt mondjátok, de rengeteg nőnél kizáró ok a 170 cm.
tegnap 17:10
 15/68 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy zseni xD "a jó a jó, mert a nem jó az nem jó"

Gondolom dagadt, ronda, tokás, undok, bunkó, alpári, irigy, másokat lenéző, lerúgott nőkkel akart ismerkedni világ életében, ami a szintje és nem a jó nőktől várná, hogy "a faszát szopják".

tegnap 17:11
 16/68 anonim ***** válasza:
60%
Nem előny az biztos, hogy alacsony vagy. És igen, valószínűleg emiatt a nagyon top nőknél kiesel. De biztos vagyok benne hogy egy kevésbé szép kevésbé vékony nőnél lehetne esélyed, ha minden más rendben van.
tegnap 17:15
 17/68 anonim ***** válasza:
78%

Elhaltak az agysejtjeim...

Te ugyanazt a videót nézed? Mert én egy 50 körüli, igénytelen, elhízott, amúgy igencsak paraszt módon viselkedő pasit láttam, aki konkrétan azért gyűlöli a nőket, mert (idézem) az ő 🌳szát nem szopkodja senki, másnak jut phicha, neki nem jut, érdekes.

Szerintem az lenne érdekes, ha épelméjű nő igent mondana egy ilyennek arra a kérdésre, hogy leszel-e a barátnőm. Atyaég, mint az alsóban, mikor 12 évesek voltunk. Agyilag írt sikerült megrekedni.

Te meg pont ugyanilyen vagy, ha egyrészt nézed ezeket a videókat, másrészt egyet is értesz vele.

Egy ilyen zsírpacnihoz tudod, hogy ki illik? Egy 50+, alkoholtól meg cigitől jóval öregebbnek látszó, szappanopera függő rokkantnyugdíjas, aki hasonlóan kevés értelemmel rendelkezik.

Nesztek, itt a negyven feletti korosztály, aki válogathat a nőkből! 😂

tegnap 17:18
 18/68 A kérdező kommentje:
Valószínűleg ez a férfi se ilyen volt régen, hanem a nők elutasítása és/vagy hiánya tetté ilyenné. Ezzel a részével tudok egyetérteni. Ezt hozza ki az emberből a keserves évek/évtizedek után.
tegnap 17:20
 19/68 anonim ***** válasza:
94%

Gondolod, hogy akkoriban választékosan kommunikáló, kedves fickó volt, magasan fejlett kommunikációs és szociális készséggel és minden erejével a fejlődésen volt? Nos, nem hinném.

Ha nem is volt dagadt és kopasz, meg esetleg nem is volt ennyire igénytelen (mondjuk ezt kétlem, mert aki igényes, mert számára ez fontos, az nem hagyja így el magát), akkor se hiszem, hogy valami csupa szív, kellemes jellem volt. Az meg biztos, hogy szociálisan és kommunikációt tekintve 0 volt már akkor is (abban se romlasz ennyit, ha amúgy kifejlődtek a képességeid).

tegnap 17:26
 20/68 anonim ***** válasza:
85%

De, pont ilyen volt régen, megrekedt agyilag egy hisztis gyerek szintjén, és egyáltalán nem fejlődött, nem javult, hanem igénytelen lett külsőte is.

Mindenki a saját életéért felelős.

Ha van egy nő, aki nem kell a férfiaknak, ezért bosszúból elkezd zabálni, eligénytelenedik, és bunkón háborog, hogy az ő picháját miért nem nyalja senki, pedig ötpercenként szembekön valami qurva a faxijával, akkor úgy egész őszintén: te se arra gondolsz, hogy elhívod randira, aztán az arcodra ülhet.

tegnap 17:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!