Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen dolog társkeresőn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dolog társkeresőn egyszerre több emberrel is levelezni?

Figyelt kérdés

Van aki azt írja, hogy több emberrel is kell ismerkedni, de van aki meg elkezd valakivel beszélgetni és azt mondja, hogy most nem illik mással beszélni.

Szerintetek?

ma 16:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem levelezni lehet, de a személyes találkozásokat már illik egy emberre szűkíteni. Második randi pedig már csak egyetlen jelölttel legyen.
ma 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért társkereső, mert keresel valakit. Nincs semmi gond azzal, hogy egyszerre több emberrel beszélget valakit. Gyorsabb a szűrési folyamat.
ma 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
85%

Beszélgetni teljesen normális, sőt még találkozni is. Első találka után úgyis kiesik a többség.

Munkatárssal se illik kezdeni egyesek szerint.. ha betartottam volna az illemet, most nem volna feleségem.

ma 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs azzal, ha egyszerre több személlyel írogat.
ma 17:06
 5/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Én ezt mindig érzelmekhez kötöttem.

Amíg senkihez nem kötődik a jelöltek közül az emberfia, leànya, addig lehet.

ma 17:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Első találkozásig oké, bár engem a (ma már) férjem anno az első telefonhívás után annyira levett a lábamról, hogy ingerenciám sem volt másokkal írogatni. Az érzésben az első találkozás is csak megerősített. Az első randi és az azt követő időszakban pedig leépítettem mindenkit, akivel még előtte volt kontakt. Mélyebben és komolyabban nem lehet egyszerre több emberrel ismerkedni, vagy ha erre az embernek igénye van, akkor még nem találta meg a megfelelőt.
ma 17:29
 7/11 A kérdező kommentje:

Nekem nem rég írtak vissza, hogy most mással beszélget és nem szeretne velem levelezni.

De ezt úgy írta, hogy egy emberrel már levelezget és úgy általában véve nem akar most mással levelezni.

Ez nekem elég furcsa volt.

De most mondta pár kollégám, hogy nem jó több emberrel levelezni, mert akkor udvarolok nekik és csak becsapom őket, mert egyszer csak azt írom mondjuk az 5 emberből 4-nek, hogy bocs, de már nem vagyok szingli.

És mindezt úgy, hogy addig próbáltam megismerni, jó fej voltam, érdeklődtem... Szóval, hogy félrevezetem a másikat.

Ebben is van valami igazság.

ma 17:30
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor korrekten járt el az, akivel leveleztél. Talált olyat, aki nagyon megfogta ezért csak rá szeretne koncentrálni, téged pedig nem akar hülyíteni.
ma 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
87%
Nyilvan több embert meg kell ismerni ahhoz hogy tudd kit választasz. Nem az első szembejövőtől lepetézni.
ma 17:39
 10/11 anonim ***** válasza:
72%
Én szeretek egyszerre csak egy emberre koncentrálni. Ha nem illünk össze, ráérek utána is mással ismerkedni.
ma 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!