Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog társkeresőn egyszerre több emberrel is levelezni?
Van aki azt írja, hogy több emberrel is kell ismerkedni, de van aki meg elkezd valakivel beszélgetni és azt mondja, hogy most nem illik mással beszélni.
Szerintetek?

Beszélgetni teljesen normális, sőt még találkozni is. Első találka után úgyis kiesik a többség.
Munkatárssal se illik kezdeni egyesek szerint.. ha betartottam volna az illemet, most nem volna feleségem.

Én ezt mindig érzelmekhez kötöttem.
Amíg senkihez nem kötődik a jelöltek közül az emberfia, leànya, addig lehet.

Nekem nem rég írtak vissza, hogy most mással beszélget és nem szeretne velem levelezni.
De ezt úgy írta, hogy egy emberrel már levelezget és úgy általában véve nem akar most mással levelezni.
Ez nekem elég furcsa volt.
De most mondta pár kollégám, hogy nem jó több emberrel levelezni, mert akkor udvarolok nekik és csak becsapom őket, mert egyszer csak azt írom mondjuk az 5 emberből 4-nek, hogy bocs, de már nem vagyok szingli.
És mindezt úgy, hogy addig próbáltam megismerni, jó fej voltam, érdeklődtem... Szóval, hogy félrevezetem a másikat.
Ebben is van valami igazság.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!