Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etikus dolog társkeresőn egyszerre több partnerrel ismerkedni?
Érdekelne mások véleménye a társkeresés alatti "hűségről". Azaz hogy mennyire illik egyszerre több vasat tartani a tűzben.
Aki válaszol, kérem, írja oda a nemét, korát, és hogy szokott-e társkeresőzni.
10-15 fiúval szoktam egyszerre ismerkedni.
Autó ház lakás munka divatos ruhák, izmos test arc szépsége ezek az értékmérők.
ha nem jön be a pasi pár randin ott a következő.
Sokat nem veszítek vele max az időm, mert örülnek hogy fizethetik az ebédet vagy a kávét.
26L
Modell,fittneszedző
180cm,60kg
Gratulálok az előző trollnak :D
Én egyszerre 3-4 lánnyal szoktam online beszélgetni, alapvetően az az élményem, hogy ennyiből eggyel össze fog jönni randi, 3 pedig úgyis lekopik. De ha már elkezdtem élőben találkozni valakivel, akkor addig nem szoktam mással.
Szerintem nem csak etikus, de normális. Egész addig, amíg eggyel nem lesz sikeres randi, amiből folytatás is lesz.
45n
Nem társkeresőzök.
Teljesen etikus! Csak beszélgettek, míg nincs fizikai kontakt, pl csók, addig annyival ismerkedsz és beszélgetsz, amennyivel akarsz.
Még az se biztos, hogyha netán randi lesz a levelezésből, akkor abból kialakul egy komolyabb kapcsolat.
A többség itt rontja el, hogy 1 emberre koncentrál.. aztán jönnek erre az oldalra sírni, hogy "köddé vált szó nélkül" meg "nem jött el a randira..." bla bla bla.
+ attól mert vagy egy párod, meg ismerkedhetsz más emberekkel barátkozás céljából.
Ebben úgy látom, hogy kicsit kettős mérce van.
Ha nőkkel beszélgetek erről, akkor nagyon fel vannak háborodva a "több vasat a tűzben tartó" férfiak miatt.
Azt viszont mindig elfogadják, hogy nekik többen udvarolnak.
#8 Nem sikerült értelmezned a dolgot. A "több vasat tart a tűzben" azt jelenti hogy folyamatosan randizik egyszerre több nővel is. Tehát nem első randik vannak, ahol választ majd, hanem randizgat és húzza az időt. Baromi nagy különbség.
Én mindenkit lekoptatnék, ha végre összejönne valaki akivel kölcsönösen vonzódunk egymáshoz, de többnyire vagy az egyik vagy a másik érzi hogy ebből lehet valami.
N 43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!