Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyes hazugság, mellé dumák?
Tegyük fel van egy hétköznapi pasas. Átlag melós 400 ezerért , meg a külseje sem jó. Pl pocakos
Segítséget kér a baràtaitòl vagy az interneten. Miért fogja azokat a tanácsokat kapni hogy a személyisege a rossz? És menjen kelzeltesse magát?
Mikor ha kb szent ember lenne?!!! Tényleg... Akkor is ugyan úgy elutasítanà az összes nő a dagadtsàga vagy a melós mivolta miatt. Miért kell hazudni nekik?

Azért, mert ez a szentember úgy beszél a nőkről, mintha valami fogyasztási cikkel lennének. Olyanokat mond, hogy miért nem "jut" neki nő, meg mi az, hogy a csinosvékony nők nem őt választják, mit válogatnak, stb.
Ez alapján az jön le, hogy úgy kompletten lenézi és utálja is a női nemet. Hát ezért.
1
Szerintem az én példámban írt férfi nem ilyen. De elhiszem hogy létezik olyan is.

3
Nem én a dagit úgy értem ami amúgy teljesen normálisnak számított 20 éve. Pl 180/92 vagy 85
Csak ugye jelenlegi világban a tinédzser fiúk a mérce. És a 50 éves Pista bácsinak is 65-75 kg nak kell lennie, hogy a 39 éves bolti eladó Marika elfogadja.

Teljesen mindegy régen mi volt, ma ez már kövérnek számít, mert az is. És nem is a vélemény számít, a 180/92 orvosilag elhízottnak számít, és van egy csomó rossz következménye.
És igen, egy elhízott melós az ma nem átlag férfi, hanem átlag alatti. Így max átlag alatti nőknél jöhet szóba.

6
Ilyen meloval?
Szóval azt mondod a 400 nettót kereső összes ember lusta/életképtelen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!