Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet neki kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet neki kevésbé fájdalmas? A kegyes hazugság a helyes út?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, jól megvoltunk eddig. Az ünnepek altt családlátogatásokon konstatáltam hogy a nagyija type C. Nincs bajom alapvetően a normális romákkal, van roma haverom is, de azt egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nekem roma barátnőm legyen. Amúgy ő maga hófehér, az anyukája fix nem roma ,az apukája ezek alapján félig, de full fehér csak a haja picit vöröses. Na a nagyi meg a nagynéni viszont ekte mint a nagykönyvben, ráadásul abban a családi körben még a viselkedésük is C-s, elég alpárias, meg pl a nagynéni párja egy börtöntöltelék. Szvl részemről vége emiatt. Szeretem a lányt, de már megtanultam h nem érdemes húzni az időt vkivel, akit nem tudunk elfogadni olyannak amilyen. Ugyanakkor ő nem tehet róla hogy részben roma, így ezzel nem szeretném megbántani, amúgy is nagyon érzékeny. Még picit húznám ebben a hónapban a dolgot mert lesz egy fontos eseménye nem akarom összetörni addig. Mi a jobb egyszerűen annyit mondani h már nem szeretem, esetleg bevallani az igazat? Amúgy vérzik a szívem, nekem is nagyon fáj ez az egész, de a döntésem végleges.

jan. 2. 11:01
A kérdező szavazást indított:
Kegyes haugság
Igazság
28 szavazat
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
0%
Mondj igazat, tudja meg, had fájjon neki!
jan. 2. 11:13
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges olyannal bántani, amiről nem tehet. Fél év még nem olyan sok, gond nélkül kitalálbatsz egy kegyes hazugságot amit elhisz.
jan. 2. 11:15
 3/19 anonim ***** válasza:
5%
2. Miért kéne kimélni? Ha pasiról van szó, akkor bezzeg nem kímélitek. Mindig mind tudja, hogy nem elég jó, mert tudatjátok velük.
jan. 2. 11:17
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

#3 Férfi vagyok, csak mondom. Velem is szakított nő az exéért, de ezt csak utólag tudtam meg. Nem azzal jött oda hozzám, hogy inkább az exem kell, mert ő jobb. Nagyon megkeseredett lehetsz...

#2 voltam

jan. 2. 11:22
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
4. Had szenvedjen mindenki, ne csak nekem kelljen szembesülni az igazsággal!
jan. 2. 11:32
 6/19 anonim ***** válasza:
66%

Ha előállsz valami bullshittel, azzal reményt táplálsz benne. Pláne, ha olyat mondasz, hogy szeretlek, de... Mert ha szereted, akkor reménykedni fog, hogy visszamész. Esetleg meg is próbál visszahódítani, hiszen azt mondtad szereted. Nagyon elhúzódhat a szenvedés. Pláne, ha idő közben megkívánod, és tényleg visszamész hozzá X időre.

Ha viszont megmondod az igazat, hogy kiábrándultál belőle a cigány származása miatt, az egy egyértelmű és megmásíthatatlan helyzet.

A szakítás mindenképpen fáj. Nem tudod úgy csinálni hogy ne fájjon. De azért a gerincedet érdemes megtartani. Ha még nincs, akkor növeszteni hogy egyet.

jan. 2. 11:35
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Megmondhatod, hogy a háttere a baj és inkább nem akarod folytatni. Mert alapjáraton vele nincs bajod csak azzal, hogy roma felmenői vannak. Mondjuk én nem mondanám csak annyit, hogy nem érzed amit éreztél. De ha őszinte akarsz lenni akkor légy az.
jan. 2. 11:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy bevallom szerintem te igazán nem szereted és ha minden csajjal szakítottál mert nem tetszett a családi háttér valami miatt bár magyarok voltak akkor őket sem szeretted őszintén. Nem rosszból mert nyilván úgy döntesz ahogyan jónak látod csak más nem bírja az anyós-apóst, a párja testvérét és mégis együtt vannak. Elvégre nem velük vagy kapcsolatban hanem a pároddal. A tiszteletet meg lehet adni "kötelező körök" lefutása közben és meg is van oldva.
jan. 2. 11:44
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
8. Kamu szöveg! Ha a pasinak nem jó a családja, akkor bezzeg mindjárt pattantok!
jan. 2. 11:47
 10/19 anonim ***** válasza:

9

Igazából jól teszi mert szerintem igazán nem szereti tehát fölöslegesen maradna vele együtt. Csak gondoltam leírom a véleményem mert azt írta, hogy szereti. De féléves kapcsolatban még sehol nincs szerelem hanem a rózsaszín buborék van jelen ami ki is pukkant amint kiderült, hogy a csaj nagyija roma. Ha pedig más lányokat is kidobott mert nem tudta elfogadni, hogy milyen a családi közeg akkor is az áll fenn szerintem, hogy nem szerette őket se igazából.

A való életben nem kellene mindenkit elfogadni mert nem lehet, maximum a neki járó tiszteletet kell megadni. A lány jóformán már nem is roma és a nagynénje börtöntöltelékről sem tehet. Magyarok, angolok, négerek is ülnek börtönben.

Egyébként fordítva mert itt sírnak inkább a férfiak, hogy nem kellenek mert prostituáltakhoz jártak, vagy mert nem eléggé magasak, nincs elég pénzük az instamodellekhez és nem a nők.

jan. 2. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!