Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom megölt a hazugságaival! Teljesen kifordultam magamból! Terhesen el lehet ezt bírni ezt a fájdalmat?
Párom valószínűleg megcsalt.Egy undorító nővel.
Ez a nő gyakran találkozik velem össze a nézésében minden benne van.Úgy tekint rám mint az áldozatára gúnyos vigyorral mikor a párom lehet őt kezelgette...
De nem ez az egyetlen sztori voltak még retek nők a mobilján akik bugyiban melltartóban küldtek neki képeket.
És félig kitörölt megmagyarázhatatlan beszélgetések amiket a párom mégis megmagyarázott.
A "hali de jó ez a csaj"
Meg az ehhez hasonlók már meg se kottyannak.
A haverjaival való beszélgetések a legmocskosabbak.
Találtam olyat a telójában ami jóval korábbi mielőtt megismerkedtünk volna.
A párom egy qrógép volt.
A csajokat sorra"bszta"keményen és a buliba úgy indult el a haverokkal hogy "aznap este valakit csúnyán megbsznak"
Még jóval előttem régen volt hogy egyszerre 3 nőt hülyített.
A baj ott kezdődik hogy nekünk rég szakítani kellett volna mikor kiderült babát várok.
És bár 2 hétig boldogságban lengtem azóta folytom csak ezekre a régi de közbe aktuális sérelmekre gondolok amikkel lebombázta a lelkem.
És annyira megutáltam ezt a helyzetet hogy a saját hasamban lévő baba iránt azt érzem nem szeretem őt mert egy ilyen mocsok az apja..
Itt egy retek van: a párod.
És ki szív? Egy ártatlan gyerek.
Mennyi ideje vagytok együtt és hány hetes terhes vagy?
Biztos, hogy egy ilyen embernek akarsz gyereket szülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!