Ma eltört a mécses. Mi jöhet még? Ezt a sok betegeskedést terhesség alatt hogy lehet bírni?
Már van egy egészséges kisfiam, vele szinte problémamentes volt a terhességem. A mostani babámmal pedig szenvedek állandóan.
Kezdve 4 hetesen mikor elkezdtem barnázni, és utrogestant kellett szedjek a terhesség 12. hetéig. Utána 6 hetesen elkapott az influenza, láz közeli állapotra 2db panadolt kellett bevegyek. Aztán 10 hetesen gombás hüvelyfertőzésre- canesten krém. Majd 12 hetesen hányás hasmenés vírus, szintén 1db panadol. Jah és az egész első trimesztert végig kísérte a hányás, rosszullétek. 14 hetesen kórházba kerültem vesegörccsel, ahol nyomatták belém az infúziókat, antibiotikumot és a fájd csillapítókat. Ma meg kiderült, hogy a kenettenyésztésem e colit mutatott, most kezdhetem a betadine kúrát.
Ma elszakadt bennem valami, sírok egész nap. Félek, hogy beteg lesz a babám ennyi gyógyszer és kezelés miatt, és feszült is vagyok ezáltal. Elegem van, hogy mikor lesz már ennek vége, mikor tudom élvezni önfeledten a terhességet, mert eddig szinte semmi sem élveztem belőle. Az nyugtat, hogy már mocorog a baba, és az mindig jó érzéssel tölt el :) Nem akarom feladni, de nagyon nehéz, és még a terhesség felénél se vagyok, mert csak 17 hetes vagyok. Köszönöm, hogy elolvastátok.
Hello, itt egy 18 hetes, egy 3 éves kislánnyal.
6. héttől vérezgetés: fekvés a 12. hétig, a vérzés a 11. héten szűnt meg, 3x2 utrogestan a 14. hétig, egyébként már teszt előtt irtózatos hányinger, végül mostanáig, 17. hétig 8 kiló mínusz.
8. hét: hörghurut, köhögés, a köhögés mellett erősödő vérzés...
10. hét: influenza, láz, 2 napig panadol, hogy valahogy lemenjen.
12. hét: arcüreggyulladás, láz, nagyon durva fejfájás, egy hétig augmenntint szedtem, probiotikum ide-oda, kinyírta a bélflórámat és a hüvelyflórámat egyaránt, canesten, protexin, lactiv...
Jelenleg 18. hét, itthon egy gyomor-bélrendszeri valamit benyaló 3 évessel, nekem is görcsöl a gyomrom és a hasam is kezd menni.
Teljesen megértelek, csak ennyit tudok írni. Az elsővel egyszer sem voltam beteg, most sajnos ezt dobta a gép. A férjem orvos, ő nagyon jófej, mindig vigasztalgat, igyekszik minden parámat feloldani. Én meg ha kiborulok, leülök és figyelgetem ahogy mocorog a pici, és igyekszem kissé lehiggadni. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!