7 honapos terhesen nyaralas egy 4 eves gyermekkel? Hogy lehet birni a kanikulat? Terhesen egyaltalan lehet furodni a balatonban, vagy medenceben?
nézd aki nyáron szül annak az utolsó trimeszterben végig bírnia kell a kánikulát...lehet bírni, csak nem kell délben a tűző napon ülni.
A balatonban fürödhetsz ha zárt a méhszáj, medencében nem javasolt a fertőzés miatt. Én egyébként 6 hónaposan megyek majd, 1,5 évessel, tengerpartra, júniusban
Nem is gondoltam volna,hogy ilyen hamar osszejon a teso,mert a kisfiunkra 2 evet vartunk. Ha hamarabb kiderul 1 hettel,akkor nem mentunk volna el iden nyaralni,max a fiuk furdozni. Nyaron szultem egyebkent,csak skandinav orszagban elunk es orulok ha itt 25 fok van nyaron :). Gondolom terhesen nehezebben viseli az ember a 40 fokot. Klimazni lehet 7 honaposan?
Itt nincs mehszajvizsgalat,hozzam sem nyulnak alul a szulesig,akkor lehet hogy nem kockaztatok. Maganrendelesen megvizsgal az orvos? Ahhoz nem kell biztositas?
Én így voltam. Október elején szültem, tehát végigcsináltam ezt a "csodálatos" forró nyarat. A nagy fiam 4 éves.
Mondjuk én fürödtem az itthoni medencében és élő vízben. Nekem a dokim engedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!