Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy lehet neki kevésbé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet neki kevésbé fájdalmas? A kegyes hazugság a helyes út?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel fél éve vagyunk együtt, jól megvoltunk eddig. Az ünnepek altt családlátogatásokon konstatáltam hogy a nagyija type C. Nincs bajom alapvetően a normális romákkal, van roma haverom is, de azt egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nekem roma barátnőm legyen. Amúgy ő maga hófehér, az anyukája fix nem roma ,az apukája ezek alapján félig, de full fehér csak a haja picit vöröses. Na a nagyi meg a nagynéni viszont ekte mint a nagykönyvben, ráadásul abban a családi körben még a viselkedésük is C-s, elég alpárias, meg pl a nagynéni párja egy börtöntöltelék. Szvl részemről vége emiatt. Szeretem a lányt, de már megtanultam h nem érdemes húzni az időt vkivel, akit nem tudunk elfogadni olyannak amilyen. Ugyanakkor ő nem tehet róla hogy részben roma, így ezzel nem szeretném megbántani, amúgy is nagyon érzékeny. Még picit húznám ebben a hónapban a dolgot mert lesz egy fontos eseménye nem akarom összetörni addig. Mi a jobb egyszerűen annyit mondani h már nem szeretem, esetleg bevallani az igazat? Amúgy vérzik a szívem, nekem is nagyon fáj ez az egész, de a döntésem végleges.

jan. 2. 11:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Megmondom őszintén én nem merném elmondani, hogy miért,mert félnék hogy a családja fog jönni rám bosszút állni 🫤
jan. 2. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
10. Ez hogyan fordított? Pont az hogy nem elég jók, ezért nem kellenek, ami én ugye állítottam.
jan. 2. 12:02
 13/20 anonim ***** válasza:

"Ha a pasinak nem jó a családja, akkor bezzeg mindjárt pattantok!"

"Megmondhatod, hogy a háttere a baj és inkább nem akarod folytatni...Nem rosszból mert nyilván úgy döntesz ahogyan jónak látod...

Igazából jól teszi mert szerintem igazán nem szereti tehát fölöslegesen maradna vele együtt."

Melyik kommentben írtam én olyasmit, hogy maradjon vele?

jan. 2. 12:06
 14/20 anonim ***** válasza:
71%
ha nem akarod, hogy megverjenek, akkor találj más kifogást
jan. 2. 12:14
 15/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem teljesen rendben van, hogy tudod, neked mi fér bele, és mi nem. Ott kell a határokat meghúzni és szakítani, ahol neked kényelmes. Fél éve vagytok együtt, ez még nem olyan komoly azért. Ilyenkor szerintem amúgy felesleges időt húzni meg eseményeket várni, mert csak rosszabb lesz. Igaz a mondás, mint a sebtapaszt, gyorsan, egy mozdulattal. Hirtelen fáj, de jobb, mint lassan keservesen. Persze ez csak az én véleményem, majd te úgyis tudod hogyan a jobb. Híve vagyok az őszinteségnek, de ebben az egy helyzetben kivételesen szerintem elfér a kegyes hazugság. Egy szakítást nem kell úgy megindokolni, mint amekkora ügyet ebből sokan csinálnak. Ha egy pár hónapos kapcsolatban szakítasz azzal az indokkal, hogy nem érzed már jól magad vele, az is elég, és érdemes tiszteletben tartani (és nem is nagy hazugság, tényleg nem érzed így jól magad). De akármi mást is kitalálhatsz persze, csak szerintem ront a helyzeten. Megmondani ezt az okot őszintén elég meredek, mert változtatni nem tud, és a bokád is megütheted.
jan. 2. 12:44
 16/20 BeefEater ***** válasza:
82%
Megmondod neki, hogy rasszista vagy és kész.
jan. 2. 18:33
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem első kapcsolat, dobtak ki engem is, én is dobtam már mást, fájdalmas de ilyen az élet. Igazából részemről mindig kíméletes voltam, még akkor is amikor a másik nem érdemelte meg(pl. nagyon hazudós volt és folyton hülyének nézett, de nem sértettem vérig h azért mert egy hazudós q, hanem annyit mondtam h már nem megy nekem, nem szeretem). Ja és a rózsaszín köd sem igaz a realitás érzékemet sosem csorbította nagy mértékben a szerelem. Mindig azt vallottam, h egy kapcsolatban legalább 4-6 hónap kell, hogy jobban megismerje egymást a 2 fél (nem a sz3xhez, szntm ahhoz pár hét elég) addig kiderül, ha pl a másik egy vetitős kamugép.

Ő amúgy nagyon normális értékrenddel rendelkezik, szép is, okos is. Egyedül a kommunkiáció fura picit pl nagyon nehéz vele komolyabb témákba belemenni, ha sikerül is hajlamos letükrözni az én véleményemet(imponál?).

Ez a roma dolog viszont nagyon új téma nekem. Sajna azt tapasztaltam, hogy abban a környezetben az ő viselkedése is nagyon megváltozott. Ő cigizik, mellettem ilyen napi 2-3 szál, hát ott kb 2 doboz kijött volna. Láttam rajta, hogy neki nagyon otthonos ez a környezet, jól érezte magát ebben a stílusban. Olyan mintha nekem csak imponálni próbálna máskor. Én eljátszottam h szuper minden, de alig vártam h elhúzzunk onnan. Amúgy nem ilyen full léhűtők, dolgoznak, de ez a stílus... én nagyon máshogy szocializálódtam. Nem foßok h megvernek (picit komolyabb fizikumom van náluk, a baráti köröm se gyenge), de szegény lány lelkét ezzel nem akarom összetörni. Amúgy észrevette h nem éreztem jól magam szóvá is tette ezt. Szntm nem vagyok rasszista, de nekem ez nem fér bele.

Megvárom ezt az eseményt, meg utána h fixen megjön neki majd a havija(nem gondolnám róla h ezzel zsarolna, de a csalódottság lehet megváltoztatja), azt utána pá. Marad a kegyes hazugság, hogy nekem ez már nem megy csak egy fellángolás volt, úgy érzem nem értjük meg egymást, és nem találom a helyem mellette. Amúgy célzott már rá, hogy az előző szakításába majd blehalt, és h én sose engedjem el a kezét, de nekem is csak egy életem van nem élhetem olyannal, akivel nem érzem jól magam.

jan. 2. 20:36
 18/20 anonim ***** válasza:
53%
Előbb azért kérdezd meg, miért nem szólt neked erről. Utána meg ahogy elhidegülsz tőle, rá fog jönni, hogy miért történik. Ne egyik napról a másikra történjen, hanem fokozatosan.
jan. 3. 11:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Az őszinteség a legkíméletesebb. Akkor a lánynak nem kell azon agyalnia, hogy mit rontott el, vagy ki árulta el.

Megmondhatod neki, hogy egyszerűen csak kiábrándító volt látnod, hogy milyen otthonos sajátos kultúrájú családja körében. Innentől kezdve nincsenek komoly terveid vele, kihasználni meg nem akarod.

Ennél világosabb nem is lehetsz. Ha önérzetes, akkor még örül is annak, hogy nem rabolod komoly tervek nélkül a legszebb éveit. Aztán levonhatja a következtetést, hogy talán jobban illene hozzá egy kikupálódottabb fél vagy negyed roma, mert akkor a gyökerek azonosak.

jan. 4. 16:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Megertem a kerdezot egyebkent intelligens fiunak tunsz. Nem vagyok hazugsagparti en is megmondanam az igazat mindig ,de itt nem. Szerintem a romakat amugy is egesz eletukben erik a bantasok, meg akkor is ha epp a rendesekkel akadt ossze a dolgod.

Vannak dolgok ami neked nem fer bele, ez ok. Szakits valami sablonossal de nehogy belerugj a szarmazasaba mert 1. Familia szetverhet, 2. Tenyleg banthatjak oket elegen, nem jo igy elni. Ne legy te, akitol meg kaphatna egy pofont olyan dologrol, amirol nem tehet.

Amit mondasz meg : alpariak, alapbol mashogy szocializalodtak, amit kora gyermekkorban tudsz kigyomlalni. A lany nem ilyen de megérdemel majd olyan part akinek ez nem problema (egyebkent mindenkit megvisel a szakitas es belehal, majd kiheveri)

Szepen intelligensen elmondod hogy ugy erzed leapadtak az erzeseid nincs ertelme folytatni, igyekezz ne sokat bullshitelni es NEHOGY elmond a szarmazasbeli dolgot.

tegnapelőtt 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!