Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos ilyen esetben a kegyes hazugság egy incel férfinek?
Hosszú ideje nővel sem voltam. Igen nem vagyok kelendő, incel vagyok.. Ez van!
Végre egy viszonylag csinos lánnyal alakul valami.. Érdekes de akar engem talán azért mert azt hiszi komolyat akarok. Pedig nem , meg is őrülnék egy nő mellett. Szóval lehet ez kicsit hülyítés így és ez szemét dolog de ha azt mondom hogy csak szexet akarok tuti menekülne mert azt megkapná jó pasitól is.
Nyilván más lenne a helyzet ha jó pasi lennék akkor nem kéne füllentenem..
A karma előbb vagy utóbb, de visszafog ütni.
Azért van veled, mert az hiszi, hogy komolyat szeretnél vele, hisz benned. Kár, mert egy ilyen trágyadombba nem kéne.
Aztán meg csodálkozol, hogy senkinek se kellesz. Hát nem csodálom.
De hogy tudnék szexhez jutni más különben? Nekünk is van szükségünk szexre.
A fizetős nőket ne mond mert az undorító
Nem jogos. Ez van!
De ha amúgy se érdekel más véleménye, akkor mi a kérdés?
Az a szerencse, hogy mivel ilyen nyomi vagy, utana siman lerendeztet valamelyik haverjaval. Nyugi, nem veresre gondolok, de kapni fogsz olyat, hogy utana tobbet nore se mersz majd nezni xD
Masik eset, hogy el sem juttok odaig, mert lebuksz siman.
Ebben hol a kegyes hazugság?
Ne is csodáld, ha szüzén fogsz meghalni. Előbb kiderül, hogy ótvar a jellemed, minthogy be tudd csempészni a lompost. Sok sikert!
Ha ennyire csak a szex a cél, és téged nem zavar, hogy az egész hamis, miért nem mész egy prostihoz?
Nekem az ilyenek kiszűrésére bevett gyakorlatom van. És az azt követő megfingatásnak eddig senki sem örült túlzottan. Ráadásul peralapja sem volt...
Nem minden nő ostoba. Tartsd észben, különben nagyon meg fogod szívni egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!