Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért jönnek a lányok mindig...

Miért jönnek a lányok mindig a "férfinek miért szabad? " témával mikor számon kérik rajtuk a szüzességet?

Figyelt kérdés

Ez két oldalról is hülyeség. Az egyik oka az, hogy nagyon kevés és nagyon furcsa nézetet valló nő akar magának csak szűz férfit. De az is hiú ábrándokat kerget, hogy legyen a férfi szűz is és Don Juan is az ágyban ELSŐRE. De a nők többsége már annak hallatán, hogy valaki szűz kialakítja a saját negatív nézetét róla. Sokszor még esélyt sem ad, hogy bebizonyíthassa a férfi, hogy ő nem olyan, csak így alakult az élete.

A másik oldal pedig, hogy a nők előszeretettel jönnek azzal is, hogy a férfi úgyis több partnerrel volt élete során. Ez sem igaz. A 21. században felborult az egész. Régen még talán igaz volt, de mostanra az a helyzet, hogy a sok bulizós fiatal közül az alfábbak, jóképűbbek és pénzesebbek kapják meg a partirib.a.n.c.o.k többségét. A maradék meg ha rendszeresen jár és egy fokkal szebb az ördögnél, akkor talán összejön valakivel.

Azok meg, akik nem járnak bulizni tényleg teljesen el vannak vágva az alkalmi szex lehetőségétől. Ezért ezt felhozni, hogy a férfinak több partnere volt egész egyszerűen hülyeség.

Nem állítom, hogy minden nő k.u.r.v.a ezért senki ne ezt akarja belelátni, mert nem tudhatom, hogy ki mit vall be egy névtelen oldalon és a valóságban és az mennyire fedi a valóságot. Statisztikák alapján rengeteg nő létesít alkalmi kapcsolatokat vagy létesített már élete során.

Lehet hogy néhány nőnek kevésnek tűnik ha 5-10 férfival volt élete során, de a férfiaknak ez már nagyon soknak számít. Hónapok mennek el a randikkal és vagy lesz szex vagy nem. És normális, gerinces férfi nem randizik egyszerre több lánnyal.

Az a férfi, akinek 30 éves korára 10-nél több partner volt az vagy egy nagyon szerencsés ember, akinek odaadta magát több nő is alkalmi kapcsolat céljából, vagy egy aljas hazudozó, aki összetörte a női szíveket. Manipulációval nem érdem szexhez jutni.

Egy nő meg HA AKAR, akkor egy év alatt is szexelhet úgy 100-150 férfival, hogy kizárólag a legjobbakat választja ki, annyian állnak sorba a jelentkezők.

2013. dec. 5. 14:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Jövőre leszek 30. 10-nél több partnerem volt. És nem vagyok sem szerencsés sem aljas hazudozó.
2013. dec. 5. 14:14
 2/25 A kérdező kommentje:
Akkor hogyan történt? Még 1 évig sem tartó kapcsolataid voltak? Vagy 14-15 éves korodtól évente cserélted le a partnereidet? Vagy prostikhoz jártál?
2013. dec. 5. 14:18
 3/25 anonim ***** válasza:
49%
egy igazi férfit(függetlenül attől hogy szűz vagy nem szűz)egy lány sem kéri számon
2013. dec. 5. 14:18
 4/25 anonim ***** válasza:
58%
Ismét egy lúzer bétahím értekezését olvashattuk, aki kezd rájönni, hogy a hozzá hasonlók húzzák a rövidebbet a természetes szelekció során.
2013. dec. 5. 14:35
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Mert egyáltalán mekkora fszság az, hogy számon kérik a nőktől a szüzességet?
2013. dec. 5. 14:50
 6/25 anonim ***** válasza:

Kezdjük ott, hogy normális lányokat nem érdekel, hogy hány nővel voltál ott vagy sem. A partiribik, akikről beszélsz ők lehet, de őszintén, kéne neked egy olyan?

Szóval, ha te is a saját "kategóriádban" (és itt nem kinézetre, vagy ilyesmire gondolok, hanem életvitel inkább) keresnél, akkor ez a kérdés fel sem vetődne benned, és az összes olyan pasiban, aki nehezen talál magának csajt. Csak épp nem a szőke, tükörbe pózoló csajokra kéne csorgatni a nyálatokat, hanem a rendes értékrendbe tartozókra. Csak hát mivel ők "szürkébbek" kevésbé feltünőbbek, ezért a pasik észre sem veszik...

Egyébként én speciel első voltam a páromnak és ő is nekem (szexuálisan) 11 évvel ezelőtt, azóta is együtt vagyunk és én örülök neki, hogy így alakult.

29n

2013. dec. 5. 15:41
 7/25 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Miért tűnik olyan ördögtől való gondolatnak,hogy az ember évente vagy még gyakrabban cseréljen partnert? Partnerről beszélünk nem párkapcsolatról...
2013. dec. 5. 16:33
 8/25 anonim ***** válasza:

#6os: Azért az elég nagy tévedés és sztereotípia, hogy akinek nem jut csaj az a tükörben pózolós csajokra nyáladzik. Én pl eddig mindig a "szürke" csajoktól szerettem volna többet barátságnál, és bár kedvesen, de mindig el lettem utasítva. Épp úgy nem sikerült, mintha egy topmodelnek vallottam volna színt, nem ezen múlik. :/ Még nem sikerült párkapcsolatot kialakítanom, ezzel együtt intim pillanatokat sem élhettem meg, igaz még csak 26 éves vagyok.

A kérdezőnek van azért némi igaza, de ő is sarkít. Azért a legtöbb "rendes csaj" ismerőseim alapján 1nél több, de 5nél kevesebb férfival volt. Nem olyan vészes a helyzet. Alkalmi kapcsolatokról ír, hogy a bulikban a partiribik hát őket aztán... és? Kit érdekel? Nem jutok alkalmi szexhez? Kit érdekel? :D Én pl nem alkalmit szeretnék, hanem rendszeres monogám partnert. Egy tartósnak mondható kapcsolatban. Szóval a lényeg: engem nem érdekel mások hány emberrel voltak, mit csináltak, "és nekem miért nem jut". Téged sem kéne érdekeljen kérdező! Az az ő dolguk. Én csak azt szeretném, hogy végre valaki viszont lássa bennem azt amit én meglátok benne, hogy valaki elfogadjon , szeressen. Ez a lényeg, nem a partnerek száma. Hozzáteszem engem is "építettek már le" mikor megtudta a lány hogy senkim sem volt , még futólag sem. De így utólag nem bánom, csak őt minősíti a gondolkodása.

2013. dec. 5. 16:36
 9/25 A kérdező kommentje:

"igaz még csak 26 éves vagyok."

Fő az optimizmus! Mondhatjuk úgy is, hogy van még 5-10 éved arra, hogy szexelj, utána jönnek a prosztatarák szűrések meg a különböző libidóproblémák, 40 felett meg már örülhetsz, ha kéthetente 1-2 alkalommal feláll a lompos.

Most jöhetnek a kivételek, akiknek még 60 évesen is áll a pöcörő, de nem ez a jellemző.

2013. dec. 6. 01:49
 10/25 anonim ***** válasza:
Azért egy egészséges 40 feletti pasinak nehogy már ne álljon fel rendszeresen. :D Ezt nem tudom, hol olvastad, de egy egészséges férfinek, aki nem dönti magába az alkoholt és a dohányt annak igenis ugyanolyan működőképes a farka, mint egy 30 évesnek... Hisz akkor van ereje teljében.
2013. dec. 6. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!