Milyen érzés elvenni egy nő szüzességét? Tényleg olyan dolog amit egy igazi, egészséges férfinak meg kell tapasztalnia legalább egyszer az életben?
Nem kell! Ez nem előirás vagy ilyesmi, de többször belefuthatsz szűz lányba. (tapasztalat) Gondolom emögött a felelőség érzet megjelenésére utalnak akik ezt mondják, de enélkül a szexnek nekiállni sem volna szabad, függetlenül attól, hogy szűz e vagy sem. A szűz lánnyal fokozottan óvatosan, felkészülten, ésszel, és odafigyeléssel.
És utána az első pár alkalommal szintén. (a szüzesség elvesztése után a 3 napos "pihenő" aranyszabály!)
Milyen érzés elvenni?
Feszült, törődő, gondoskodó, és megható is egyben. Alázat, és tisztelet nélkül nem lehet jól csinálni. (legalábbis nekem az volt mindig)
Bár én nő vagyok, de leírom, amit a páromtól tudok. A nagy szerelmének ő vette el a szüzességét, de a páromnak többet jelentett, mint a lánynak, mert nem sokkal rá szétmentek, a lány megcsalta őt. A mai napig ha szóba kerül a lány, mindig megjegyzi, hogy neki sokkal többet jelentett az a kapcsolat, mint a lánynak és hogy a lány semmire sem értékelte, hogy ő vette el a szüzességét.
Ha beleképzelem magam egy férfi helyébe, akkor úgy gondolom, hogy valóban nagyon fontos dolog lehet, de ugyanakkor nagy felelősség is, hiszen nem mindegy, hogy az adott lány miként fog emlékezni az első "élményre". Hogy valóban élményként vagy felejtendő rosszként éli meg, az pedig szerintem a férfin múlik. A baj ott kezdődik, hogy sokan a szűz lányokat is csak egy patronnak tekintik, persze erről a mai lányok nagy része is tehet. Erről sokat lehetne vitázni, de mindent összevéve, ha férfi lennék, engem valószínűleg nagyon vonzana ez a kérdés. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!