Mennyire gáz elvenni egy 14 éves csajnak a szüzességét 23 évesen?
Az a baj, h ha én nem, akkor lehet, h vmi hülyét talál, s rosszabb lesz a dolog. Én meg finom lennék vele.
Nagyon elszánt a csaj.
Én is azon a véleményen vagyok, hogy beszélgess el vele, próbáld elmagyarázni neki, hogy ennél sokkal többet számít az első együttlét.
Csak azért pedig ne feküdj le vele, hogy úgymond "őt védd", mert ez nem megoldás, szerintem te is érzed. A fejében kell rendet tenni, nem lefeküdni vele.
Nemcsak gáz hanem szánalmas is. Sajnálom őt...
Meg kell vele értetni h nem. De ezt Te sem gondolhatod komolyan, a saját örömödre. Én 15 éves vagyok és csak akkor csinálnék ilyet ha különben mással tényleg megcsinálná. De gondolj bele h milyen következményei lehetnek ha kiderül. + Ez a körülményektől is függ.
De ha már kiakarod élni a vágyaid keress vkit a saját korosztályodban, már rég megtehetnéd. Egy ennyi idős lány túl könnyű préda ;)
És pláne annyira nem élvezetes, neki sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!