Fiuk! Szeretitek elvenni egy lány szüzességét? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
És, hogy szoktátok csinálni? Milyen pózban...?2013. máj. 26. 12:22
1/18 anonim válasza:
Én speciel nem, mert volt alkalmam szűz lányokkal ismerkedni és nagyon kukák voltak esetemben. Kövezzenek meg érte, de ha nem muszáj, akkor nem fekszem le szűz nővel.
2/18 anonim válasza:
Szia!
Igaz én lány vagyok, de úgy gondolom, hogy vannak fiúk/férfiak akik ezt dicsőségként fogják fel, úgy mintha egy ajándék lenne.
De ezzel szemben vannak azok akiket nem érdekel, hogy lány szűz-e vagy sem, csak szexelhessenek.
És vannak azok, akik kimondottan utálják azt, ha egy lány szűz, mert túl sokat kell rá figyelni stb.
A póz az attól függ, hogy melyik kényelmesebb a lánynak. Én kutyapózban vesztettem el, és szinte nem is fájt. Éreztem, amikor átszakadt, de nem fájt.
Amúgy mindenki más pózt részesit előnyben.
17/L
4/18 anonim válasza:
Ja és mondjuk azt én hozzátenném, hogy azért nálunk előtte már rendesen volt petting, szóval nyali-fali, tipi-tapi, már javában volt, így legalább nem éreztem magam olyan szerencsétlennek.
17/L
5/18 anonim válasza:
Nem, mert nagyon bénák. Sorry ez van.
6/18 anonim válasza:
én biztos, hogy nem...nem kellene egy kezdő
7/18 anonim válasza:
En szeretem, de ar hogy csak 2 szuzzel volt eddig dolgom :/
8/18 anonim válasza:
Én nem azért szeretem, mert ajándék és nem az elsőség miatt. Lehet találgatni:)
9/18 anonim válasza:
Kitalálom, mert szűk és már az elejétől visít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!