Fiuk! Szeretitek elvenni egy lány szüzességét? Ha igen miért?
Figyelt kérdés
És, hogy szoktátok csinálni? Milyen pózban...?2013. máj. 26. 12:22
12/18 anonim válasza:
A Pasik azért nem szeretnek szüz lányokkal kezdeni, mert ők még sokkal gátlásosabbak, és sokkal ovatosabban kell bánni velük, mint egy hímestojással. És a mai fiuk inkább "csak" a szex a szenvedély az ami mozgatja őket és tehernek érzik azt, hogy foglalkozzanak egy lánnyal ilyen téren is.
És lehet mondani akármit, ha egy lány annyira megbizik egy pasiban hogy vele akarja elveszteni a szüzességét akkro ezt meg kell becsülni mert ez nagy ajándék a nőtől.
13/18 anonim válasza:
én az ilyet úgy fogom fel, mint amit meg kell érdemelni... az 1.-re emlékezni fog örökké, igy az elsőnek lenni hogy is mondjam ... kiváltság
22f
14/18 anonim válasza:
Szia! èn személyszerint az elsõt mérföldkõnek és megtiszteltetésnek tartom hogy nekem adta a szüzességét...És akkor a legjobb amikor szerelembõl nyugodt korülmények között és nem bepiálva 1 bulin....
15/18 anonim válasza:
Én meg pont lesz..rom, hogy szűz-e, vagy nem, nem fogom fel semmi dicsőségként, csak a lényeg, hogy szeretem, s kész. :)
16/18 anonim válasza:
Mert olyan jó érzés védelmezni őt.Segíteni neki.Bátorítani. Meg úgy egyáltalán jó hogy te vezetheted be a szexualitás világába:)
17/18 anonim válasza:
ez egy normális felfogású fiúnál/férfinál egyáltalán nem a dicsőségről hanem a megtiszteltetésről szól.NE FEKÜDJ LE OLYANNAL AKIT NEM SZERETSZ!
18/18 anonim válasza:
Szívesen vagyok tanítóbácsi!
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!