A barátom még nem akarja elvenni a szüzességem! Ha másvalakivel vetetném el, akkor szerintetek a barátom velem maradna?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 11:27
1/24 anonim válasza:
Hát persze, még meg is dícsérne.
2/24 anonim válasza:
Ha veled maradna, akkor kérlek onnantól kezdve ne a barátodnak hívd, hanem madárnak.
4/24 anonim válasza:
Na azért ennyire hülye ne legyél már. Szerinted nem venné észre hogy elveszteted ? am meg szerintem ha mással csókolóznál már ideges lenne nem hogy lefeküdni..
5/24 anonim válasza:
Ha veled marad akkor balek, ha Te ezt megteszed, akkor meg a k.va cimket se erdemled meg mert abban is tobb a tartas mint benned!
A baratod aranyos, turelmes Fiu lehet! Inkabb Ot vard meg es az elso elmenyed is jo elmeny lesz! Nem olyan, hogy odadobtad magad valakinek aki meg se erdemelt!
7/24 A kérdező kommentje:
13L vagyok!
A privit íróknak üzenem, hogy nem ismerkedni jöttem ide, már megvan aki elvenné nekem!!!
2013. okt. 28. 12:11
9/24 anonim válasza:
Ennyire tartod csak magad, hogy képes lennél bárkivel lefeküdni szerelem nélkül: Tudod kik csinálnak ilyet? Inkább nem is írom!
10/24 anonim válasza:
Előző vagyok. Úgy látszik a barátodnak több esze van mint neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!