Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, vagy egészséges az ha a nejem (védőnő) a lányunk (2,5éves) előtt közli velem, hogy leöli a famíliámat ha megpróbálom elvenni tőle a lányt a válás során? Egyébként nem akarom elvenni, de szeretném látni legalább hetente a kislányomat!
Egyáltalán nem normális! Csak sajnos a mai nők úgy,hiszik,hogy az apára csak addig van szükség,amíg megcsinálja a gyereket.Ha nem dicsőíti és nem rebeg hálát egész nap az asszonynak,amiért megszülte a gyereküket,akkor már elkell válni tőle,és az apára semmi szükség tovább.Fizessen és legfeljebb kéthetenként láthatja a gyereket.Aki akár naponta is azt fogja az anyától hallani,hogy az apja nem törődik vele.Az anyapedig egyik pasa ágyáéból a másik pasas ágyába bújik,mert ugyebár neki joga van "élni".
Sok esélyed nincs,mert a biróság is ezt az elvet vallja.Legjobb,ha ebbe beletörődsz.
Azért próbálj meg a nejeddel beszélni,hogy ne önmagára gondoljon,hanem a gyerekre,mert neki az apára is szüksége lenne.
Sajnállak benneteket.
A véleményem a körülöttem történt válások,és ezen a fórumon írtakból szűrtem le.Egyébként én is nő vagyok,de nem váltam el.30 éve élek együtt a párommal,és felneveltünk 3 gyereket.Közöttünk is voltak viták,de azokat mindig megoldottuk közösen.Ma viszont már ez nem jellemző.
Természetes lenne, ha nem a gyerek előtt mondaná.Anyatigris effektus. De azért te nyugodtan piríts rá nem a gyerek előtt, hogy mások gyerekei előtt is így beszél? VÉDŐNŐ?
Legalább kontrollálja magát.
"A véleményem a körülöttem történt válások,és ezen a fórumon írtakból szűrtem le.Egyébként én is nő vagyok,de nem váltam el.30 éve élek együtt a párommal,és felneveltünk 3 gyereket.Közöttünk is voltak viták,de azokat mindig megoldottuk közösen.Ma viszont már ez nem jellemző."
Akkor viszont...mivel véleményed szerint az összes mai nő kivétel nélkül mind ilyen, akkor a te lányod is ezt fogja tenni és így fogja csinálni, vagy ha fiad van, akkor a párja fogja ezt csinálni, hisz a mai nő, mind ilyen...
Köztudott, hogy az un. "tanult" szülők rontják el legjobban a gyereküket. (pedagógus, pszich., stb.) Gondolom, azért, mert elfeledkeznek az egyébként jó, normális ösztönökről.
De Te mit tettél, hogy így kibújt a védelmező? A gyerek előtt mutatni kell, lám, én megvédlek, gyerek mindenkivel szemben? sztem ez is benne van a pakliban. A gyereket maga mellé akarja állítani. De ez bumeráng. Lehet, nem most de visszacsap. Amellett nem korrekt. Ne vedd fel a kesztyűt.
Ez itt egy apa leirása - ha éppen már órák óta veszekszenek egymással a válás és a gyereke miatt, akkor elöfordul, hogy dühében ilyet mond valaki, de azért nem gondolja komolyan. Itt sokszor olvashatunk olyat, hogy az apuka/anyuka az exnek kijelenti, hogy mehet az utcára, a gyereke meg marad és többet látni se fogja. Egy hosszabb veszekedés és egy ilyen kijelentés után bárkivel elszaladhat a ló és rövidzárlatban mondhat akármit.
Hogy ebben az esetben mi az igazság, azt nem tudhatjuk, de furcsa, ha az apa itt akar megerösités szerezni arra, hogy a felesége nem alkalmas a gyerek nevelésére, illetve hogy nem normális.
Ez a nő tiszta hülye!és az ilyen védőnő???
30/L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!