Miért akarja elvenni a kedvemet?
Ne foglalkozz a véleményével, lehet, hogy attól tart, hogy ha sokat tanulsz, a fejére nősz.
Ha van kedved tanulni, akkor tanulj, ha nem támogat, hát akkor a támogatása nélkül. Gyere ide, majd mi támogatunk :-)
"Én 33 vagyok és nő, ő pedig 37"
Ebből nem derül ki ,hogy a párod melyik nemhez tartozik.
Szerintem is menj el! eppen azt remeli, h a kukacoskodásával majd sikerul elvennie a kedvedet. hát, ne sikeruljon.
es igaza van bánomisén-nek, gyere ide, majd mi támogatunk!
szerintem is attól fél, lehagyod..és az a kapcsolat szempontjából nem lenne jó.
A megoldás abban lenne, ha őt ebből a leállásból (ami nagyon rossz, elvégezte az egyetemet és mindent tud? nane) ha ebből az egyáltalán nem szellemi hozzáállásból ki tudnátok mozdulni (vele együtt keresve).. Megkeresni, mi az, ami lelkesíti, amit tanulni szeretne, amivel foglalkozni szeretne, amiben fejlődhetne..
Nekem érdekes mód már a kérdésből egyértelmű volt, hogy a párod a férfi.
Nyilván azért akarja elvenni a kedvedet, mert nem szeretik, ha a nő sikeresebb / képzettebb / többet keres, stb. Ezt csak egy olyan pasi tudja elfogadni, aki teljesen tisztában van azzal, hogy neki hol a helye a világban, mik az értékei és nem kételkedik a férfiasságában. A pasik többsége sajnos nem ilyen. Ne foglalkozz vele, irány a továbbképzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!