Szeretnék 5 éven belül örökbe fogadni egy afrikai
kisbabát. Apa azt mondta, hogy hülye vagyok és sose fogja
szeretni ezt a gyereket. Ez kicsit elbizonytalanított, de
nem vette el tőle teljesen a kedvemet. Bonyolult folyamat
egy örökbefogadás?
Nekem ezerszer inkább gyerekes vágynak tűnik ez a "kell egy különleges gyerek". Neki is jobb, ha afrikai szülők fogadják örökbe. Aki gyereket akar, annak mindegy, hogy milyen nemzetiségű, mert ő anya akar lenni, nem egy különleges gyerektulajdonos. Szóval ha jó szülő akarsz lenni, akkor inkább anya akarj lenni.
2010. dec. 18. 21:17
2/30 anonim válasza:
Szerintem még gyerek vagy, az örökbe fogadáshoz elöször is nagykorúnak kell lenned, másrészt házasságban élni, harmadszor meg megfelelö anyagi körülményeket kell tudni biztositani.
De ettöl függetlenül egy afrikai gyerekkel csak kiszúrsz, ha európába - különösen MO-ra - hozod, mert csak csúfolni, bántani fogja az emberek többsége.
2010. dec. 18. 21:23
3/30 anonim válasza:
5 év még sok idő.Szerintem kinövöd.Tanulj,menj férjhez,dolgozz és szülj!!
2010. dec. 18. 21:24
4/30 anonim válasza:
nagyon bonyolult és rengeteg pénzbe kerül.
ki is kell többször utazni az adott gyerekotthonba, és az ottani bíróság dönti el hogy viheted-e de ehhez meg kell felelned.
2010. dec. 18. 21:26
5/30 anonim válasza:
azt mondtad kisbabát....szerintem ha biztosítani tudod neki a dolgokat, és pár év múlva is szeretnéd, akkor van esélyed, de egy örökbefogadás évekig is eltarthat...addigra meg már nem kisbaba lesz a kisbaba
2010. dec. 18. 21:32
6/30 anonim válasza:
Szerintem meg ha van rá lehetőséged, inkább szülj.
2010. dec. 18. 21:33
7/30 anonim válasza:
Én meg úgy vagyok vele lesz*rnám h mien unokám van.
De gondolj bele kik lesznek a fekete gyereked legjobb haverjai? A cigányok.
Jah és az sem mind1 h afrikai v amerikai néger gyerek lesz. Megpróbálni meglehet de nem bizti h oda adják olyan nyomós érveidnek kell lennie amit most így megse tudnál fogalmazni.
18/F
2010. dec. 18. 21:49
8/30 anonim válasza:
Kis hazánkban is van elég nyomorult sorsú baba, miért nem válogatsz azokból?
2010. dec. 18. 21:55
9/30 anonim válasza:
Egyedülállók nem fogathatnak örökbe, házasnak kell lenni, bíztos anyagi háttér kell, kivizsgálnak fizikailag, lelkileg, és a hatóságok nem pártolják hogy külföldről fogadj örökbe mível itt is tele vannak az árvaházak.
2010. dec. 18. 22:28
10/30 anonim válasza:
A kedves kérdezőnek éppúgy megfelelne egy krokodil, vagy egy zsiráf bébi is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!