Szeretnék 5 éven belül örökbe fogadni egy afrikai kisbabát. Apa azt mondta, hogy hülye vagyok és sose fogja szeretni ezt a gyereket. Ez kicsit elbizonytalanított, de nem vette el tőle teljesen a kedvemet. Bonyolult folyamat egy örökbefogadás?
Szerintem még gyerek vagy, az örökbe fogadáshoz elöször is nagykorúnak kell lenned, másrészt házasságban élni, harmadszor meg megfelelö anyagi körülményeket kell tudni biztositani.
De ettöl függetlenül egy afrikai gyerekkel csak kiszúrsz, ha európába - különösen MO-ra - hozod, mert csak csúfolni, bántani fogja az emberek többsége.
nagyon bonyolult és rengeteg pénzbe kerül.
ki is kell többször utazni az adott gyerekotthonba, és az ottani bíróság dönti el hogy viheted-e de ehhez meg kell felelned.
Én meg úgy vagyok vele lesz*rnám h mien unokám van.
De gondolj bele kik lesznek a fekete gyereked legjobb haverjai? A cigányok.
Jah és az sem mind1 h afrikai v amerikai néger gyerek lesz. Megpróbálni meglehet de nem bizti h oda adják olyan nyomós érveidnek kell lennie amit most így megse tudnál fogalmazni.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!