Szeretnék 5 éven belül örökbe fogadni egy afrikai kisbabát. Apa azt mondta, hogy hülye vagyok és sose fogja szeretni ezt a gyereket. Ez kicsit elbizonytalanított, de nem vette el tőle teljesen a kedvemet. Bonyolult folyamat egy örökbefogadás?
Figyelt kérdés
Mi kell hozzá? Tudok erről valamit?2010. dec. 18. 21:16
21/30 anonim válasza:
ha annyira örökbe akarsz fogadni egy gyereket, akkor inkább magyar országból tedd...most tényleg gondolj bele mit élhetne át az a gyerek ha pl iskolába jár majd. Amíg kisiskolás talán nem lenne annyi gond , de ha elmegy nagy iskolába vagy közép iskolába a gyerekek már fenyegethetik , bánthatják csúfolhatják. És én nem a kedvedet szeretném ezzel elvenni, csak egy kicsit gondolkozz el rajta (:
22/30 anonim válasza:
Azt hiszem, ez a kislány már járt itt, de akkor egy lovat szeretett volna a szüleivel megvetetni. Nagy nehezen sikerült lebeszélnem róla, és mondtam neki, hogy először próbálkozzon egy kiskutyával. No akkor derült ki, hogy kiskutyája van már, de azzal nem törődik annyira.
23/30 anonim válasza:
Hogy apukád, azaz a nagypapa mit szól hozzá az egy dolog. Inkább a (leendő) férjed beleegyezése kell.
Amúgy egyáltalán nem tűnik komolynak a kérdés.
24/30 anonim válasza:
miért nem reagálsz a kérdéseinkre??
25/30 anonim válasza:
én is gondoltam erre..nem értem miért kell a kérdezőt elítélni, szerintem nagyon szép dolog...de sajnos Magyarországon szinte lehetetlen, sőőt innen viszik el külföldre a -főleg roma- gyerekeket
26/30 anonim válasza:
Sziasztok!Szeretném megvédeni a kérdezőt. Én 25 éves vagyok és 13 éves korom óta rajongok a néger babákért, emberekért. Mindig is szerettem volna egy néger gyereket. Nekem van egy másfél éves lányom aki mellé most készülünk örökbe fogadni egy néger babát.Úgy gondolom ezzel hogy majd együtt nőnek fel mindketten elfogadóbbak lesznek a másik iránt (nem lesznek rasszisták). A lányom nem fog majd úgy bámulni egy néger vagy japán vagy akármilyen más nemzetiségű , kinézetű emberre mint egy fura dologra. 3. babának meg akár még lehet sajátunk is. Csúfolni meg bárkit csúfolhatnak az iskolában oviban akkor is ha nem néger sajnos ez velejárója a felnőtté válásnak. És bántani saját nemzetisége is ugyan úgy bánthatná, tök mind1 hol fogadják örökbe fehér és fekete ember vegyesen van mindenhol, előbb utóbb úgy is "összetalálkoznak". Nem kell beskatulyázni az embereket, a fehér embereket. Miért bántanák?? Egy gyerek alapvetően nem gonosz fel sem fogja mi a különbség fekete és fehér gyerek között. Mellesleg ilyen erővel a néger gyerek is csúfolhatná a fehéret hogy ő miért olyan csúnya sápadt. Sajnos az én véleményem hogy ezek a hozzászólások nagyon merev szemléletre vallanak.Annál szebb látvány számomra nincs is amikor látok egy fehér anyukát egy néger gyerekkel.
27/30 anonim válasza:
"most tényleg gondolj bele mit élhetne át az a gyerek ha pl iskolába jár majd. Amíg kisiskolás talán nem lenne annyi gond , de ha elmegy nagy iskolába vagy közép iskolába a gyerekek már fenyegethetik , bánthatják csúfolhatják.2
Nem igazán. Nekem félig indián gyerekeim vannak, inkább érdeklődőek az emberek, soha nem volt rossz tapasztalatunk. Ismerősnél félvér gyerek van, kamasz fiú, az anyukája szerint a csajok épp jobban érdeklődnek utána.
28/30 anonim válasza:
Az örökbe fogadás bonyolult, hosszadalmas. Kisbabát a legnehezebb kapni, mert a legtöbben arra várnak. Inkább szülj sajátot.
29/30 anonim válasza:
Ez személy függő, hogy kinek mik bonyorultabbak de bizosítani kell: állandó lakhelyet és az is kell, hogy állandó munkahelyed legyen. Valószinűleg egy kis időt kell töltened a kicsi szülő városában ami kb. 1 hét és 1 hónap között lehet. És szerintem ne érdekeljen más véleménye ha szereted a kicsit, jól neveled és megfelelő élet körülmények között tartod. Én szurkolok
30/30 anonim válasza:
én és a barátom is gondolkodunk hogy örökbefogadunk egy hatéves afrikai kisfiút, mivel mi melegek vagyunk nem jöhet szóba hogy saját gyereket szüljünk, ezért gondolkoztunk hogy valamelyikünkbe beültessenek egy hatéves néger kisbababát, aki 7 hónapos későnszülött saját fiunk lenne, da sajnos még nincs lehetőségünk arra hogy itthon megszüljük párommal a kicsi Kendízt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!