Miért akarja elvenni a kedvemet?
11.25
Ez a mondat nem tudom honnan származik de gyönyörű.
1.tedd le a jogsit
2.végezd el a 30.ezres tanfolyamot is MINDENKÉPPEN!!!!!
3.Ne hagyd magad!
Ahogy olvastam, nekem az jött le, hogy a párod nem feltétlen rosszindulatból, irigységből akarja elvenni a kedved a fejlődéstől, tanulástól. Szerintem ez egy világnézetbeli különbség; vannak olyan emberek, akik nem szeretik a változásokat (még a pozitív változásokat sem, mert az is stresszt okoz számukra, pl. esküvő, utazás), élik a kényelmes életüket, nincs meg bennük az a fejlődési, előrejutási és teljesítményigény, ami az emberek másik részében megvan. Sőt, nem is értik, hogy aki elért egy "átlagos" szintet, jól beállt életrenddel, miért "kapar" tovább.
Nekem a te gondolkodásmódod szimpatikusabb, mindenképp ragadd meg ezt a lehetőséget!
Attól félek, ha ennyire máshogy gondolkodik az alap-dolgokban, 2 út áll előtted: 1.)egy idő után olyanná válsz, mint ő, és a konfliktusok kerülése miatt bezárkózol a lehetőségek előtt, vagy 2.)egy idő után eleged lesz abból, hogy pont a hozzád legközelebb álló ember nem adja meg azt a biztatást, támogatást, ami fontos lenne neked.
Vagy van egy 3. út is: leülsz vele megbeszélni ezeket, és határozottan kéred tőle, hogy ne biztasson ujjongva, de fogadja el, ha te valamiben fejlődni szeretnél. Nem várod a megértését és a támogatását, ugyanakkor azt sem viseled el, hogy megkérdőjelezze, leértékelje a céljaidat. Fogadja el, hogy mások vagytok, és ha biztatást nem is tud mondani, mondjon annyit, hogy persze, ha neked fontos, vágj bele és pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!