Egy beképzelt, arrogáns embernek, hogy lehet elvenni az önbecsülését?
Valahogy úgy,ha nem direktbe mondod el neki,hogy ki is ő.
Hanem rávezeted. Olyan szitu elé állítod,amiből nem tud fölénnyel kijönni...aztán "szembesíted"... És ha kell:többször akár.
Egyre vigyázz!
Ha sokat együtt kell lenned ezzel az emberrel ,akkor tudd,hogy egy önbecsülése híján lévő "agyontaposottal" semmivel nem elviselhetőbb az élet,mint egy arrogánssal!!! Az a ló másik oldala!
Legyen szép a napod!
Ki kell verni a fogait es egybol oda lesz az onbecsulese tobbszorosen is.
Egyreszt mert megverted
Masodszor, mert eleg szarul fog kinezni
Harmadszor, rajon, hogy valaki nem kedveli es talan arra is, hogy miert
Azt gondolom, hogy akinek az a célja, hogy másnak az önbecsülését elvegye, az egy sunyi, gonosz ember.
Az önbecsülés maga az ember. Akinek nincs, az beteg, labilis lelkiállapotú, kezelésre szorul.
Beképzelt? Arrogáns? Nem kell vele foglalkoznod. Az ő dolga.
Ha pedig rájön, hogy ellene akarsz tenni, szervezkedsz, akkor egy öntudatos ember megvédi magát, esetleg nagy károd származik ebből.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Sajnos megverni nem tudom :D:D:D
A 18:41-es meg húzzon a jó büdös francba a szenteskedésével, még hogy én sunyi, meg gonosz? Amikor elviselem ennek az embernek a otromba támadásait (amit nem részleteznék), aki amúgy a mostoha nagyapám? Meg akinek nincs önbecsülése az beteg, meg labilis? Te normális vagy? Mert szerintem te vagy beteg, menjél dokihoz, vagy imádkozzál magadért...
Akkor most én is beállok a szenteskedők sorába:
"Higgadtabban,kedveskéim!
Nem legyetek beképzeltek,arrogánsak,ne vegyétek el a másik önbecsülését... mikor nem muszáj
Vagdalkozásal meg nem oldunk semmit!
Lehet,hogy ideig-óráig úgy látszik
Az Önuralom legyen veletek...és a kérdező lelkében...
(figyuzzatok! lehet,hogy én leszek a következő,
akit elküldenek a rabokéra?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!