Egy beképzelt, arrogáns embernek, hogy lehet elvenni az önbecsülését?
Látom,leesett végre a tantusz,hogy már az első válaszadó megmondta a frankót! Veled se lehet könnyű!
Neked már elvették az önbecsülésedet?
Nem bosszúra készülsz? :-)
(Mielőtt leüvöltöd a fejemről a hajat:költői kérdés volt,csak ki akartam próbálni,milyen beképzeltnek,és arrogánsnak lenni!)
Hááát!....Nem az igazi....
Mostohanagyapa?
Ezzel az erővel a valódi is lehetne, mert akkor tudnám, hogy honnan örökölted az arroganciádat, a beképzeltségedet.
Mert van. Hozzá még a neked nem tetsző véleményt szennyes szájjal leordítod -méltó utódja vagy egy ugyanilyen embernek.
csak hogy ne legyen félreértés, teljesen tisztában vagyok azzal, hogy a bunkó, szemtelen voltam, leírtam, hogy miért voltam olyan. plusz azért, mert érzékeny állapotban voltam (ezért is tettem ki a kérdést), és rosszul esett, hogy nem értenek meg, nem értenek egyet velem ilyen helyzetben. tudom, hogy a válaszolók nem akartak rosszat, bár továbbra sem értek egyet velük, az okokat leírtam, hogy miért. bocsánat a viselkedésem miatt. és igen, nincs semmi önbecsülésem, (ha ez ennyire jól esik nektek, hogy kimondom). tehát beteg, labilis vagyok biztos, ahogy az egyik válaszoló írta, ami nagyon jól esett mellesleg, de így van biztos. és biztos nem is vagyok ember. mert ha az önbecsülés maga az ember, akkor nem tudom mi vagyok.
az se a célom, hogy huzakodjak veletek továbbra is, mert már nem érdekel semmi. csak a bölcsességgel hagyjatok
Kedves kérdező!
Az írásodon látom, hogy olyan vagy, mint a libikóka. Hol fennt, hol lent. Ez nem jó. Ezért akarod kiverni a fogait annak, aki nem hintaember, mert van tartása. Én elhiszem, hogy nem jó így, de tegyél érte. Hideg fejjel, tudatosan. Aztán rászokol.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!