Bunkó, egoista, beképzelt, népszerű hülye parasztok önbecsülését hogy kéne porba dönteni?
Ez engem is érdekelne.
Nem szeretem az ilyen embereket
Amúgy szerintem meg kell találni a gyenge pontjukat(gondolom én)
Ha le se sz@rod. Az ilyen képtelen elfogadni, hogy valaki nem csodálja, hisz ő szerelmes magába. De látványosan csináld, és meggyőződésből :)
Másik, ha szembesíted vele, hogy beképzeltséget, egoizmust, primitívséget áraszt magából, egyszerűen olyan a kisugárzása, te se érted, pedig milyen jópofa ember. Persze ezt sok ember előtt, nevetve, akkor vissza se tud vágni.
Nekem is pont ugyanez jutott eszembe,utolsó....:D
Ha behúznék neki,és eltörnée az orra? Persze szigorúan csak elviekben
Elmesélek egy történetet, nem lesz rövid, de abszolút ide illik.
Volt egyszer egy fiú, aki nagyon tehetséges volt, egy igazi zseni. Mivel sokkal érettebb volt már 3-4 éves korában, a kortársai különcnek gondolták, nem barátkoztak vele, ezért próbált a vele egy szinten lévőkkel jobban lenni, viszont a nagyok kinézték maguk közül a "kis taknyost", ezért roppant magányos volt. De a szülei hathatós segítségével és néhány barát támogatásával 12 évesen leérettségizett, és 18 évesen 2 diplomával és egy zsíros állás szerződésével távozott a világ egyik legerősebb egyeteméről.
Viszont akadt egy komoly probléma. Mivel gyerekkorában folyton kiközösítették, ezért mindig is vágyott arra, hogy mások elismerjék, elfogadják. És hála az új állásnak és a pénznek, rövid idő alatt az éjszakai élet császára lett és sok új "barátra" tett szert. Persze akiknek igazából fontos volt, azok nem nézték ezt jó szemmel, a bírálatok miatt elfordult a családjától és attól a néhány embertől, akik már akkor is barátként viselkedtek, mikor még nem volt nyolc számjegyű havi keresete.
De egy késő nyári éjszakán minden megváltozott.
Miamiban egy menő szórakozóhelyről hazafelé menet a clubtól fél sarokra megpróbálták ellopni az autóját.
A férfi ahelyett, hogy átadta volna a kulcsokat elkezdett kötekedni, hiszen ő "valaki", tőle csak úgy nem lehet ellopni semmit. Pár perccel később már egy rohammentőben feküdt három késszúrással, amik több belső szervet is károsítottak. A férfinak kétszer állt le a szíve, egyszer a mentőben, egyszer a kórházban. Bár lassan, de felépült és ma már teljes életet él, sőt hamarosan összeköti az életét a világ legszebb nőjével, minden reggel emlékezteti rá a hasán lévő három heg és a gyógyszer, amit élete végéig szednie kell, hogy a túlzott becsvágy és a féktelen egoizmus olyan tulajdonságok, melyek rövid, vagy hosszú távon, ki tudja, de módfelett károsak az egészségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!