Egyes emberek miért nem bírják elviselni azt, hogy 1 valaki utálja őket? Ez főként a népszerű emberekre jellemző? V. a túlérzékenyekre? (bőv. Lent)
Van 1 nagyon népszerű csaj ismerősöm, szinte nincs olyan ember, akinek ne köszönne, ne állna le vele beszélni. Vagyok én, 1 csendes, visszahúzódó, személődőbb egyéniség. A csaj megtudta, h nem kedvelem. Azelőtt sem sokat beszéltünk, csak el akart adni néhány dolgot, én pedig mindig finoman hárítottam. Most, h tudomására jutott, h ugyan elviselem, de nem kedvelem, állandóan pocskondiáz, nyíltan is, hátam mögött is, kibírhatatlan(már mások is panaszkodnak, h folyamat én vok a téma). Ezt én nem értem, soem ártottam neki 1 szóval se, csak annyi, h nem kedvem, na. Miért nem bírja elvisleni, h nem szeretheti mindenki?
2) Van egy másik csaj, akit szintén csak így elviselek, kényszerből. Ő is megtudta, h nem bírom, azóta rendszeresen zaklat, telefonon, e-mail-ben, élőben, msn-en, nincs nyugtom tőle. Állandóan bizonygatja, ő jót akar, egyszerűen ki akarja erőszakolni a bizalmamat, barátságomat, megváltoztatni a gondolataimat, róla alkotott véleményem, ami képtelenség. Mi a frászt tegyek? O.o
hát én laza vok, maj szétesekXD...de azért már bosszant kicsit, h akárhányszor belépek a gépbe, már 1 üzenet vár...msn-en azonnali zaklatás...meglát az utcán 100 m-ről utánamsiet, amikor tud rajtam lóg...hát olyan kullancs-effektus, v. nemtomhmondjam :D
a másik + mindig kioszt valakinek, és jönnek oda hozzám, h ez télleg így van-e, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!