Mennyire jellemző manapság, hogy valaki az első barátjában/barátnőjében találja meg a Nagy Ő-t?
Számomra annyira szép, ha vkinek sikerül elsőre egy olyan emberrel összejönnie, aki a élete párja lesz:)
Kinek mi a véleménye, vannak még ilyenek?Biztosan vannak, de mennyire sok, vagy ez már rikta?És mennyire értékeli vki, ha pl. a párjának ő az első?
Köszönöm a válaszokat:)
17éves voltam amikor a megismerkedtem egy pasival,aznap este össze is jöttünk,ő akkor volt 19éves,én akkor még szűz voltam,ő volt az első,2hónap után feküdtem le vele,amúgy én úgy tapasztaltam a páromnál,hogy egyrészt jó ha szűz a lány másrészt nem,szóval értékelik is meg nem is.
Mi azóta is együtt vagyunk,már jegyesek vagyunk,együtt élünk és együtt tervezzük a jövőt,csak jöjjön is össze mert ez mind a kettőnkön múlik.
Én most 21/N a párom 23/F
Szerintem vannak még ilyenek,bár ritka.
köszönöm a válaszoka!
jó ezeket olvasni:) örülök, hogy akkor nem lehetetlen ez a dolog:)
18éves leszek a barátom 2O :)
1éve vagyunk együtt, neki én vagyok az első barátnője, (nekem ő a 2. barátom) remélem én is maradok az egyetlen barátnője, és ahogy ismerem így is lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!