Ilyen paraméterekkel lehet esélyem egy ilyen népszerű férfinál?
Hát legyél simán nő :)
Miért ne lehetne esélyed?
Hát ez egy nehéz kérdés.
Most attól amit leírtál magadról, tetszhetsz neki. Ezt csak ő tudná megmondani, hogy milyen nők jönnek be neki.
Én ismerek olyat akiről azt mondtam volna hogy csak topmodell playboycicákkal állhat szóba, erre összejött egy alacsony, szemüveges, duci lánnyal.
Szóval ezt így nem lehet megmondani.
Nem elképzelhetetlen. Csak sajna inkább az a baj, hogy
a, nem akar komoly kapcsolatot (veled sem) és maximum lefektet és otthagy.
b, összejöttök, de hosszú távon nem fogtok passzolni, hiába tetszik neked az ő külseje, ha nem tud megnevettetni, nem tudtok miről beszélgetni, nem tudtok együtt szórakozni, mert Te színházba mennél, ő meg partyba... Én inkább hasonló stílusú partnert keresnék a helyedben, hiába a fellángolás, a boldogsághoz ennél sokkal, de sokkal több kell.
szerintem van esélyed, probáld elhívni egy kávéra kezdésképpen.
mondjuk jön a folyosón te is mész könyvekkel,íratokkal a kezedben csinálj úgy mintha köbe olvasgatnád,s véletlenól menj neki,kiesnek az íratoka kezedből segít felszedni,és vagy ő hív el téged egy kávéra vagy hívd el te:)
szerintem sokan nem a külsöről ítélni, te is így ítéled h amiért jó pasi biztos nem kellenél neki, de lehethogy belül más. meg kell probálni :) sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!