Mitől lesz népszerű egy lány? Ez a szülőktől függ? (Bővebben lent)
Ők már 14 évesen festették magukat, magassarkúban jártak, miniszoknyában, és most 18-20 évesen nagyon-nagyon jó csajok.
Én nem járok magassarkúban, nem festem magam (nem is tudnám) meg bennem nincs semmi vonzó. Nekem anyukám mindig molett volt, lezserül öltözött, nem sminkelte magát stb. És ezért én sem tanultam meg mit hogyan kell. Meg szerintem nem is én lennék ha olyan lennék mint azok a csajok, de közben belül meg irigylem őket, és szeretnék olyan lenni mint ők.
Szerintem ez nem "igazi" szépség.
Inkább k*rvaság, de igazából az ő életük az övék, a tied meg a tied .)
Ugyan már! Nem kell magad kifesteni egyáltalán, nem attól lesz valaki szép, hidd el.Én a 36 évemmel a büdös életben nem festettem ki magam, és nem is fogom, így tetsszek az embereknek, vagy ne tetsszek, rohadtul lesz/rom. Nem kell rámnézni ha valakinek nem tetszem!
Senkihez ne hasonlítsd magadat, légy önmagad, ne majmolj senkit se csak azért, mert ő/ ők olyan népszerűek.
Mikor én jártam gimnáziumba, voltak olyan lányok, akikről jégkaparóval se lehetett volna lemarni a 20 kiló festéket, ők voltak az osztály sztárjai(azt nem tudom, hogy ők odaadták-e magukat nekik, vagy nem), de én olyan szinten ba/tam rá, hogy kinek tetszem, és kinek nem.
Csak magadnak csinálod a sztresszt, ha ezen agyalsz, éld az életed anélkül, hogy ilyen gondolataid lennének!
Hidd el, hogy azok a "hú de gyönyörű lányok" is meg fognak csúnyulni, öregedni, és őket is unni fogja valaki!
Ezek külsőségek, és ezeknek a lányoknak az a lényeg nagyrészt, hogy a külsőjükkel megfogják a hapsikat, és ez szánalmas.Lenézendő.
Neked legyen több eszed!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!