Mitől lesz népszerű egy lány? Ez a szülőktől függ? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Ismerek egy testvérpárt, 2 lány. Nem mondom, hogy szép az arcuk mert nem, de olyan kisugárzásuk van, hogy mindenki oda van értük. Még én női szemmel is amikor lehet csak őket lesném, mert olyan dögösek. Jó az alakjuk, vékonyak, de én is az vagyok, mégsem vagyok olyan mint ők. Találkoztam az anyukájukkal, és már 45 éves felé lehet, de ő is olyan "dögös". Az apukájuk szintén egy "macsó" kinézetű. Azért ilyenek mert ezt örökölték a szüleiktől, vagy neveltetés kérdése?2011. okt. 1. 18:14
11/13 anonim válasza:
Képet arrol a két lányrol. :D
Ha más nem legalább priviben, és megmondom hogy tizes skálán hanyasak. :D
20/f
12/13 anonim válasza:
Azért, mert anyukád nem dögös, attól te még lehetsz az, mivel tetszik neked ez a stílus és az alakod is megvan hozzá, nyugodtan vágj bele.Semmi lehetetlent nem csinálnak. Én nem tudom, hogy miért olyan nagy csoda, hogy a pasiknak a nőcis nők tetszenek, és nem csak amiatt. A pasik többsége szereti, ha a barátnője csinos, nincs semmi baj a sminkel, én 1 éves gyerek mellett minden nap sminkelek, ahogy tehetem magassarkút veszek.
13/13 anonim válasza:
nem csak szülők függvénye...nekem pl. idős szüleim vannak, anyu sose sminkel, nem jár csini cuccokban, én mégis imádok magassarkút venni, meg dögös ruhákat.
ja és qva sem vagyok, eddig 2 fiúval voltam, akikkel hosszú ideig jártam...bulizok, táncolok, flörtölök a fiúkkal, de nem megyek el velük.
nem minden nő könnyűvérű, aki népszerű a pasik körében...
és bárkiből lehet jó nő, ha akarja. :)
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!