Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen népszerű a színes menyasszonyi ruha?
én biztos hogy nem vennék fel színeset...max ilyen okkeros fajtát ami olyan halvány sárga...de olyat se fogok felvenni mert fiú vagyok..hehe
de ha lány lennék tuti fehér lenne vagy halvány sárga olyan okkeros, krém színű:D:D
En sem ertem! A menyasszonyi ruhanak fehernek kell lennie. Esetleg tortfehernek, azoknak, akiknek tenyleg nagyon rosszul all a sima feher. En is kicsit piszkosabb feheret szeretnek, de feheret.
Engem meg ezek az "extravagans" menyasszonyi ruhak is meglepnek, amibol kilog a menyasszony segge-melle... Ez nem errol kene szoljon..
17/L
Kedves kérdező!
Pont a lényeges választ lépted át. Az esküvői fehér ruha, a szüzességet jelképezi. De gondolom már egyik lány sem akarja égetni magát, hogy ő szüz. Mert az 16 után már ciki lehet. Inkább önként vesz feketét, ami valószínűleg azt jelenti, hogy a "téma" doktora, és inkább tanítja, mint tanulja a sexet.
Manapság már sokan nem törődnek sem az illemmel,sem a jó ízléssel. Nevetségesnek találom,amikor egy X-ik házasságát kötő nő fátyolban-fehér ruhában esküszik,vagy akkor,ha a karján vagy möögötte ott a gyereke.
Ahogy a most divatos vállpánt nélküli ruhák sem menyasszonyra valók,hanem az Opera bálba.
Hogy miért jönnek divatba a színes ruhák?
Akinek sok pénze van,az olyan ruhát akar,ami másnak nincs,amiről az emeberk sokat beszélnek. Fehér ruhája a csóró nőnek is lehet,a sznobok pedig nem akarnak hasonlítani rájuk.
A fekete ruhával gondolom a lányságukat gyászolják.(Vagy már a válásra gondolnak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!