Hogy lehet a férjem ilyen felelőtlen? Általában ez jellemző a férfiakra ha gyerekre kell vigyázni?
1,5éves a kislányunk és most először fordult elő hogy egész nap ő volt vele. Pár óránál sohasem vigyázott rá többet. Egész napos elfoglaltságom akadt,így a férjem maradt a gyerekkel. Reggel szépen elmagyaráztam neki mindent,mit hogy csináljon. Megmutattam mit adjon rá,mit adjon neki enni,vigye le játszani,ha kell tegye tisztába stb.
Délután 6körül értem haza. A következő kép fogadott. A lakást mintha atomtámadás érte volna. A gyerek áll a széken az ablak alatt és sír,a férjem gépezik. A pelenkája a bokájáig lóg a sok pisitől. Kérdem a párom miért sír a gyerek? Erre ő semmi baja hisztis. Miután benéztem a hűtőbe akkor derült ki hogy egész nap alig evett valamit a kicsi. Adtam neki enni szegénykém mint egy etióp éhező úgy evett. Erre annyira eldurrant az agyam hogy mindenféle idiótának elhordtam a férjem hogy éhezteti a gyereket,és nem figyel rá. Még jó hogy ki nem esett az ablakon. Ennyire nincs benne felelősség! Van hogy annyira belemerül a tévézésbe,vagy a gépezésbe hogy nem vesz tudomást arról ha a gyerek valami rosszat csinál. Ő nem vette észre,ő nem látta. Nagyon haragszom rá!!!
Nem állíthatom azt,hogy minden ffi feleőtlen,mert
a férjem nagyon vigyáz a gyerkőceinkre,eddig még nem volt
gond!(kopp,kopp,kopp)Bár egyszer erőspaprikát kóstolt a lányunk,de csak az az egy alakalom volt!
Erélyesen és határozottan mondd el neki,hogy nem úgy
csinálta a dolgokat ahogyan megbeszéltétek!Hátha akkor legközelebb jobban figyel majd ezekre a dolgokra!
Ismerős a dolog.Nekem is ilyen volt férjem mikor még kicsi volt a gyerek.Volt 1 nagy balesete amikor a férjem játszott vele beverte az ínyét a kiságy fa részébe és felszakadt neki ömlött a vér..mentő kórház...stb...Na azóta odafigyel a gyerekre.
Nem akarom,hogy a babátoknak baja legyen de anélkül,hogy a férjed nem él át egy-két ilyen dolgot,nem fog megváltozni.Akkor fogja csak megérteni,hogy felelőssége van.Az viszont nagyon durva,hogy a gyerek egy széken állt az ablakba....
Már bölcsis a kisfiúnk.Reggel én hajnal 5 kor megyek el itthonról, apa hordja bölcsibe.De mikor hazaérek a látvány ami fogad szörnyű....pisis pelenka az ágyon hagyva minden szekrény nyitva össze vissza dobálva minden a lakásba.Ez nálunk mai napig így van,minden reggel úgy hadják itt a lakást mintha bomba robbant volna, és nekem minden nap meló után az az első,hogy takarítok a fiúk után:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!