Mit gondolnátok ilyen "szülőkről" (akik inkább felelőtlen huszonévesek)?
Figyelt kérdés
Most kerültem be egy baráti társaságba, ahol van egy csaj, egy srác, meg egy baba. A srácon egyértelműen látszik, hogy drogos, játssza a nagy Kurt Cobain reinkarnációját, a csaj meg csak 20-21 éves, megy utána, ő is füvezik. A legdurvább, hogy van egy babájuk:( Ilyen hippifelfogásban nevelik a gyereket, nem néznek tv-t, nem esznek olyanokat, amikben mesterséges anyag van, a kis pár hónapos gyereket már viszik ilyen drogos koncertre..Én teljesen ledöbbentem, hogy lehetnek ilyen emberek. Szerintetek én vagyok konzervatív vagy ez tényleg kemény?2011. márc. 24. 20:39
1/21 anonim válasza:
nem néznek tv-t, nem esznek olyanokat, amikben mesterséges anyag van,
Ezzel a résszel mi a baj? Szerintem tök jó dolog.
A többi részét meg elitélem, de tenni sokat nem tud ez ellen senki sajnos.
2/21 anonim válasza:
Igazából eddig nem írtál semmit, ami baj lenne a babának. Leszámítva talán a koncertet. Attól csak egészségesebb lesz, ha nem eszik műanyag sz*rokat. És a tévénézés sem feltétlenül szükséges, hogy felnőjön :D
3/21 A kérdező kommentje:
a szülei drogoznak, van ennél nagyobb baj?
2011. márc. 24. 20:48
4/21 anonim válasza:
Ilyenkor hol a védőnő és a szülők(mármint a szülők szülei)?????
Miért nem "jelenti" ezt senki??!!?!
5/21 anonim válasza:
Nem vagy konzervatív. Egy gyerekhez felelősség kell. Ez nem játék. De tudod, ezek sem akartak gyereket, csak éppen fűre ment el az óvszerpénz. Az abortuszpénz meg valami keményebb drogra.
6/21 anonim válasza:
Egy kis fű simán belefér néha. Azt mi is szoktunk még ha elmegyünk bulizni 36/N.
7/21 anonim válasza:
áááááááááááá!
Egy kis fű simán belefér gyerek mellett??????Úristen!!
27/N
8/21 anonim válasza:
Na igen, szóval a fű mint drog, leginkább azért veszélyes, mert elindíthat a keményebb drogok felé vezető úton. De ha a szülők ilyen nagy természetességmániások, akkor az meg fogja akadályozni, hogy továbblépjenek.
Persze nem jó, ha füvezik a szülő. De a babára igazán nem veszélyes. Egy ittas ember sokkal veszélyesebb.
9/21 anonim válasza:
Nekem a drogozás valahogy nem fér össze a tudatos táplálkozással. Nem értettél valamit félre? Miből gondolod a füvet és egyéb drogot?
10/21 anonim válasza:
Pokolba velük!!!!!!! annyira utálom,hogy vannak ilyen szülök :@ na az ilyen sz*r szülök miatt van az ha a gyerekük alkoholista vagy drogfüggő lesz... de ha még sem akkor se lesz annak a gyereknek szép gyermekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!