Mit gondolnátok egy nőről aki egyedül megy nyaralni? 2 hétre Görögországba utazom teljesen egyedül.
nekem is az, hogy "én miért nem?" :D
én is szeretnék egyedül kalandozni. csak nincs miből. szóval irigykedem. :)
Ne figyelj rájuk, ne hagyd, hogy ez elrontsa a pihenésed. Élvezd ki azt a két hetet. Egyébként szerintem semmi rossz, nincs abban, ha egyedül mész, legalább 100%-ig magaddal tudsz törődni.
Jó pihenést! :D
én azt gondolom, hogy én nem merném bevállalni :)
de nem értem mi a "megszólandó" ebben?
Engem nem szokott érdekelni mások véleménye. Én is többször elutaztam már 1-1 hétre nyaralni egyedül. Szeptemberben pedig Olaszországban leszek egy hétig. Ha egyedül töltök időnként egy kis időt, akkor olyan fontos dolgokra jövök rá az életemmel, vagy bármivel kapcsolatban, amire társaságban nem nyílna alkalmam. Ismerkedem a helyi kultúrával, az emberekkel, ételekkel, gyönyörködöm a városban, olvasok, jól érzem magam!:-)Szerintem rengeteg előnye is van annak, ha időnként tudunk csak magunkra szánni egy kis időt! Érezd jól magad!:-)
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!