Mit gondolnátok ilyen "szülőkről" (akik inkább felelőtlen huszonévesek)?
De attól is biztosan egészségesebb lesz, hogy az arcába fújják a füstöt...
Gratulálok nekik...
Ez kiskorú veszélyeztetése és börtön jár érte és a gyermek felügyeleti jogának elvesztése.
Már megint ez az ostoba felfogás, hogy aki néha füvezik az már "drogos", meg hogy "a fű a keményebb drogok használatához vezet", hagyjuk már!
A párommal mi is szoktunk néha füvet szívni, de egyikünknek sem jutna eszébe bármi máshoz nyúlni.
Emellett a párom testvérének és a barátnőjének is van egy babája, ők is szoktak járni velünk bulizni, iszogatni, koncertre és igen, néha elszívnak ilyenkor egy-egy spanglit.
Ettől lennének ők felelőtlen és rossz szülők???
Ezt ÉN kérem ki magamnak a nevükben is, mert látom hogyan bánnak a picivel, minden percüket leköti, együtt játszanak vele, fürdetik, etetik közösen, mindig figyelnek rá.
Az, hogy mit csinálnak akkor, mikor nincs ott a baba (mert a nagyszülőknél van, biztonságban) semmilyen hatással nincs a picire.
A kérdező is lehet, hogy csak a külsőségeket látja és ez alapján ítélkezik.
Nem hinném, hogy a "babára fújják a füstöt", mint ahogy itt írta valaki, szerintem nem a kicsi előtt füveznek és hasonlók.
Picit inkább gondolkozni kéne előbb és nem egyből "drogosnak" és "rossz szülőnek" bélyegezni valakit.
L/24
Oké, az LSD már tényleg durva, mert az már erősen befolyásolja a viselkedést, de ezt nem írtad, én csak a fűre írtam.
Oké, az is felelőtlenség, hogy elviszik koncertekre, már csak a halláskárosodás miatt.
Ezt természetesen én is elítélem.
Csak azt mondom, hogy attól függetlenül, hogy valakinek van gyereke fiatalon és néha elengedi magát, nem bűn és attól nem lesz rossz szülő.
L/24
Huh, kérdező, téged olvasva úgy éreztem, hogy a Tv nem nézése a kemény drogozással egyenértékű bűncselekmény...
Tényleg nagyon fura a felfogásod.
Mi az, hogy "ilyen drogos koncertre" ? Egy koncerten zenét hallgatnak, nem ingyen drogot osztogat a gitáros a színpadról...
És hűha, nem esznek olyasmit, amiben mesterséges anyag van... ez már aztán egyszerűen szörnyű... én nem is értem, hogy nem szégyellik magukat... :P
Csak azt nem értem, te azt írod, most kerültél a baráti társaságukba (ugyan írásod alapján nem tűnsz barátnak) ... azt honnan tudod ilyen pontosan, hogy ők mit tesznek és mit nem a nap 24 órájában? Azóta velük élsz?
A fű teafüvet is jelenthet, amit drognak is hívnak.
Drogériában kapható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!