Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a férjem ilyen...

Hogy lehet a férjem ilyen felelőtlen? Általában ez jellemző a férfiakra ha gyerekre kell vigyázni?

Figyelt kérdés

1,5éves a kislányunk és most először fordult elő hogy egész nap ő volt vele. Pár óránál sohasem vigyázott rá többet. Egész napos elfoglaltságom akadt,így a férjem maradt a gyerekkel. Reggel szépen elmagyaráztam neki mindent,mit hogy csináljon. Megmutattam mit adjon rá,mit adjon neki enni,vigye le játszani,ha kell tegye tisztába stb.

Délután 6körül értem haza. A következő kép fogadott. A lakást mintha atomtámadás érte volna. A gyerek áll a széken az ablak alatt és sír,a férjem gépezik. A pelenkája a bokájáig lóg a sok pisitől. Kérdem a párom miért sír a gyerek? Erre ő semmi baja hisztis. Miután benéztem a hűtőbe akkor derült ki hogy egész nap alig evett valamit a kicsi. Adtam neki enni szegénykém mint egy etióp éhező úgy evett. Erre annyira eldurrant az agyam hogy mindenféle idiótának elhordtam a férjem hogy éhezteti a gyereket,és nem figyel rá. Még jó hogy ki nem esett az ablakon. Ennyire nincs benne felelősség! Van hogy annyira belemerül a tévézésbe,vagy a gépezésbe hogy nem vesz tudomást arról ha a gyerek valami rosszat csinál. Ő nem vette észre,ő nem látta. Nagyon haragszom rá!!!

2011. szept. 13. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
86%

Hát nem tudom, a 22 éves párom kész családapaként viselkedik ha rábízzák a 2 éves unokatestvérét...legyen szó pelenkázásról, sétáról, evésről ő mindig ott a helyzet magaslatán.

Bocs de egy ilyen férfihoz mint a férjed nem mennék hozzá...gyerekvállalás pláne mellőzve...

21-L

2011. szept. 13. 21:53
 12/19 A kérdező kommentje:
Honnan tudtam volna milyen lesz? Egyikünknek sem volt még gyereke,sőt még csak nem is volt a környezetünkben kisgyerek.
2011. szept. 13. 21:56
 13/19 anonim ***** válasza:
74%

Azért gyerek nélkül is kiderül, hogy kiben mennyi felelősség van. Legalábbis én idén nyár előtt is tudtam már, hogy a párom fantasztikus apa lenne...

Bocsánat, nem akartalak megbántani:)

Üljetek le, beszélgessetek egy nagyot!!!

2011. szept. 13. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
15%
.
2011. szept. 13. 22:31
 15/19 anonim ***** válasza:
21%
Szerencsém volt a férjemmel, mert neki korán becsúszott egy gyerek, aki ma már 18 éves. Amíg én bénáztam, hogy mit hogyan kell csinálni, ő tanítgatott pl. pelenkázni. Néha még a mai napig jobban biztonságban érzem a gyereket mellette, mint velem :)
2011. szept. 13. 23:44
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen pasi is, meg olyan is aki túlreagálja a dolgokat.

A barátnőm anyukája mesélte, hogy mikor apuka volt otthon a gyerekkel, (a barátnőm akkor volt 5 éves) lazán lefeküdt aludni, majd a gyerek kimászott az ablakon (kertes ház).

Előtte azért felvett egy kabátot, meg csizmát, mert szinte derékig érő hó volt és kisétált a buszig, ami kb. 500 m-re volt tőlük és még úttesten is át kellett menni. Itt aztán megvárta a buszt, felszállt rá és ment vagy 8 megállót ahol anyu dolgozott. Az anyukája csak azt vette észre, hogy valami eldőlt mellette. Na az a barátnőm volt, mert megbotlott és elesett az asztala mellett.

Gondolhatod milyen ideges lett az anyukája. Rögtön hazamentek de apu még mindig nyugodtan aludt.

Sok férfi azt hiszi, hogy anyu egész nap segget vakar, ami néhány nőre igaz is (gyeses időszak alatt láttam eleget), de nem kell általánosítani.

30/N

2011. szept. 14. 09:05
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem kezdetben nem volt ilyen. Aztán megunta a családi életet, szépen letett a gyerekekről is. Most már bámulja a gépet, és magasról sz.rik arra, mit csinálnak a gyerekek. Nekem kell néha 1-2 óra pihenés, ilyenkor rábízom a gyerekeket, meg a szerencsére. NEM szereti a gyerekét, ha így viselkedik vele! Lehet, túl nagy teher neki, téged nem szeret már esetleg, így érzelmileg nem akar annyira a gyerekkel sem kötődni. Nem jó jel, én elküldeném vele többször sétálni, akkor legalább nem tud a gépre figyelni, csak több jut a gyerekre, talán a kötődése, felelősségtudata is erősödik. Eyg normális apának a mindene a gyerek, ez szerintem komoly bajt jelent, bár ne így legyen!
2011. szept. 14. 15:23
 18/19 anonim ***** válasza:
24%
Most már tudod, hogy legközelebb nem szabad a férjedre hagyni a picit. Nagyobb baj is történhetett volna.
2011. szept. 14. 20:08
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek előtt is lehet látni kiben mennyi a felelősség,van akire én egy majmot se bíznék,és nincs még gyereke se.
2011. szept. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!