Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért jönnek a lányok mindig...

Miért jönnek a lányok mindig a "férfinek miért szabad? " témával mikor számon kérik rajtuk a szüzességet?

Figyelt kérdés

Ez két oldalról is hülyeség. Az egyik oka az, hogy nagyon kevés és nagyon furcsa nézetet valló nő akar magának csak szűz férfit. De az is hiú ábrándokat kerget, hogy legyen a férfi szűz is és Don Juan is az ágyban ELSŐRE. De a nők többsége már annak hallatán, hogy valaki szűz kialakítja a saját negatív nézetét róla. Sokszor még esélyt sem ad, hogy bebizonyíthassa a férfi, hogy ő nem olyan, csak így alakult az élete.

A másik oldal pedig, hogy a nők előszeretettel jönnek azzal is, hogy a férfi úgyis több partnerrel volt élete során. Ez sem igaz. A 21. században felborult az egész. Régen még talán igaz volt, de mostanra az a helyzet, hogy a sok bulizós fiatal közül az alfábbak, jóképűbbek és pénzesebbek kapják meg a partirib.a.n.c.o.k többségét. A maradék meg ha rendszeresen jár és egy fokkal szebb az ördögnél, akkor talán összejön valakivel.

Azok meg, akik nem járnak bulizni tényleg teljesen el vannak vágva az alkalmi szex lehetőségétől. Ezért ezt felhozni, hogy a férfinak több partnere volt egész egyszerűen hülyeség.

Nem állítom, hogy minden nő k.u.r.v.a ezért senki ne ezt akarja belelátni, mert nem tudhatom, hogy ki mit vall be egy névtelen oldalon és a valóságban és az mennyire fedi a valóságot. Statisztikák alapján rengeteg nő létesít alkalmi kapcsolatokat vagy létesített már élete során.

Lehet hogy néhány nőnek kevésnek tűnik ha 5-10 férfival volt élete során, de a férfiaknak ez már nagyon soknak számít. Hónapok mennek el a randikkal és vagy lesz szex vagy nem. És normális, gerinces férfi nem randizik egyszerre több lánnyal.

Az a férfi, akinek 30 éves korára 10-nél több partner volt az vagy egy nagyon szerencsés ember, akinek odaadta magát több nő is alkalmi kapcsolat céljából, vagy egy aljas hazudozó, aki összetörte a női szíveket. Manipulációval nem érdem szexhez jutni.

Egy nő meg HA AKAR, akkor egy év alatt is szexelhet úgy 100-150 férfival, hogy kizárólag a legjobbakat választja ki, annyian állnak sorba a jelentkezők.

2013. dec. 5. 14:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

De most ez mi?

"Egy nő meg HA AKAR, akkor egy év alatt is szexelhet úgy 100-150 férfival, hogy kizárólag a legjobbakat választja ki, annyian állnak sorba a jelentkezők."

Hol van az a sor?

2013. dec. 6. 16:48
 12/25 A kérdező kommentje:

Írj ki egy kérdést, hogy lány vagy és vágysz a szexre. Látatlanban kapni fogsz legalább 50 privátot 5 percen belül, mielőtt törlik a moderátorok a kérdést.

Tudom, mert én sosem kerülök sorra egyik ilyen lánynál sem, mert mindig vannak, akik megelőznek vagy ha nem, akkor jobbak nálam.

2013. dec. 6. 22:18
 13/25 anonim ***** válasza:
Jézusom! te tényleg elhiszed, hogy azok, akik ezekre válaszolnak, valóban komolyan gondolják? Mármint komolyan gondolják olyan értelemben, hogy szeretnék, de ha a csaj azt mondaná, hogy rendben, be lennének szarva. Inkább olyan lenne mint a Jóbarátokban, amikor Joey cukkolja Rachelt, de amikor Rachel igent mond, sírva arrébb áll, hogy "én félek"....
2013. dec. 7. 12:59
 14/25 anonim válasza:

ó haha, én 5 évet voltan fent egy társkeresőn, majdhogynem statisztikát is készítettem az 5 év alatt az alap nőtípusokról és egyet kell értenem:)

-a legtöbb lány 6-8 fiúval feküdt le, mondjuk 20-28 év között

- de egyébként ha 3-al tette meg akkor is lehet oltári nagy r*banc

- az nagyon hamar kibukik ha egy nő szexcentrikus, 1-2 levelezésből kiderült, általában ilyenkor ha a témát bedobtam már bevallották hoyg 15, de akár 35 sráccal is lefeküdtek

- a nők legnagyobb része manapság (tök minden milyen a végzettsége) elég nagy r*bi, mondjuk 80%-a könnyen kapható mindenre

- vannak azért szolid lányok, de ők olyanok is, elég unalmasak...:)

- valóban igaz, sok viszonylag korrekt férfi van, sokkal több, mint korrekt nő

- de a helyzet nem lehetetlen, én 5 év alatt addig szelektáltam (kb 500-600 nő közül, és eleve ők voltak a legjobbak, akik tetszettek), míg ráakadtam a mostani barátnőmre

- de most gondolj bele ha nekem 5 évig tartott 1 korrekt lány kifogása és gyakorlatilag napi szinten ismerkedtem, mennyi esélye van egy olyan srácnak, aki csak a szobájában üldögél és azon agyal, mit csináljon...szinte semmi

2013. dec. 7. 13:21
 15/25 A kérdező kommentje:

Szerintem a többségük komolyan gondolja. Ne a nőkből indulj ki, akiknek lételemük a hazudozás és a megtévesztés. Azt tudom elképzelni, hogy ha nagyon csúnya a lány, akkor néhány férfi kihátrál. De akkor is maradnának jelentkezők.

Utolsó, hogy érted, hogy aki 3-mal feküdt le is lehet rib anc? És ha a többség 6-8-cal akkor hogy lehet a 80%-uk ribi? A 6-8-at meg kell szorozni 3-mal az ősi szabály értelmében. A férfiét meg elosztani 3-mal.

2013. dec. 7. 15:12
 16/25 anonim ***** válasza:

Lételemük...

"- de egyébként ha 3-al tette meg akkor is lehet oltári nagy r*banc "

Először elmondod, hogy ribi sok nő, mert sokakkal lefekszik, majd hogy ha ne adj isten, még sincs igazad, akkor is igazad van.

2013. dec. 7. 17:25
 17/25 anonim ***** válasza:
De az még jobb, hogy minden nő r*banc, de aki nem az meg unalmas... :D Komolyan, és akkor még a nőknek nem jó semmi? Hihetetlen...
2013. dec. 9. 10:05
 18/25 anonim ***** válasza:
De alapból mi a kérdés? Mert a fő kérdést nem tudom értelmezni. Mi az, hogy számon kérik rajtuk. A magyarázatnak meg nem tudom, mi köze a fő kérdéshez.
2013. dec. 9. 18:40
 19/25 A kérdező kommentje:
Még mindig ugyanaz, hogy miért tartanak titeket rib ancnak sok partner után a férfiak, miért sértődtök meg rajta és miért dobtok vissza azzal, hogy mert a férfiaknak sokkal több partnerük volt, miközben ez nem igaz.
2013. dec. 10. 01:17
 20/25 anonim ***** válasza:
Ugyanaz, ugyanaz, még először sem értettem, mert nem fogalmaztad meg. "Számon kérni a szüzességet", ez nem jelent semmit.
2013. dec. 11. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!