Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért jönnek a lányok mindig...

Miért jönnek a lányok mindig a "férfinek miért szabad? " témával mikor számon kérik rajtuk a szüzességet?

Figyelt kérdés

Ez két oldalról is hülyeség. Az egyik oka az, hogy nagyon kevés és nagyon furcsa nézetet valló nő akar magának csak szűz férfit. De az is hiú ábrándokat kerget, hogy legyen a férfi szűz is és Don Juan is az ágyban ELSŐRE. De a nők többsége már annak hallatán, hogy valaki szűz kialakítja a saját negatív nézetét róla. Sokszor még esélyt sem ad, hogy bebizonyíthassa a férfi, hogy ő nem olyan, csak így alakult az élete.

A másik oldal pedig, hogy a nők előszeretettel jönnek azzal is, hogy a férfi úgyis több partnerrel volt élete során. Ez sem igaz. A 21. században felborult az egész. Régen még talán igaz volt, de mostanra az a helyzet, hogy a sok bulizós fiatal közül az alfábbak, jóképűbbek és pénzesebbek kapják meg a partirib.a.n.c.o.k többségét. A maradék meg ha rendszeresen jár és egy fokkal szebb az ördögnél, akkor talán összejön valakivel.

Azok meg, akik nem járnak bulizni tényleg teljesen el vannak vágva az alkalmi szex lehetőségétől. Ezért ezt felhozni, hogy a férfinak több partnere volt egész egyszerűen hülyeség.

Nem állítom, hogy minden nő k.u.r.v.a ezért senki ne ezt akarja belelátni, mert nem tudhatom, hogy ki mit vall be egy névtelen oldalon és a valóságban és az mennyire fedi a valóságot. Statisztikák alapján rengeteg nő létesít alkalmi kapcsolatokat vagy létesített már élete során.

Lehet hogy néhány nőnek kevésnek tűnik ha 5-10 férfival volt élete során, de a férfiaknak ez már nagyon soknak számít. Hónapok mennek el a randikkal és vagy lesz szex vagy nem. És normális, gerinces férfi nem randizik egyszerre több lánnyal.

Az a férfi, akinek 30 éves korára 10-nél több partner volt az vagy egy nagyon szerencsés ember, akinek odaadta magát több nő is alkalmi kapcsolat céljából, vagy egy aljas hazudozó, aki összetörte a női szíveket. Manipulációval nem érdem szexhez jutni.

Egy nő meg HA AKAR, akkor egy év alatt is szexelhet úgy 100-150 férfival, hogy kizárólag a legjobbakat választja ki, annyian állnak sorba a jelentkezők.

2013. dec. 5. 14:05
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

Hát az biztos, hogy nekem több partnerem volt, mint neked, de ez nem azért van mert nő vagyok, hanem mert van szociális életem,igényes vagyok magamra nézve, és nem csak a számítógép előtt ülve verem a nyálam, hogy milyen gázak a mai férfiak mert minden nőt r*bancként kezelnek!

Szerintem jobban tennéd, ha ezen elgondolkodnál, felöltöznél valami normális ruhába és elmennél bulizni egyet.21/N 6-nál több partnerem volt, biztos hosszú kapcsolatban élek, a világ egyik legjobb pasijával, és nézzél r*bancnak, nem érdekel, még büszke is vagyok rá! ;)

2014. jan. 11. 13:23
 22/25 anonim ***** válasza:
Egyet értek az előttem szólóval! Én is 41 vagyok és elég aktív a szexben. Nem rég volt egy 20. éves barátnőm és egy 26. rengeteget szeretkeztünk. Volt hogy 6-8 óra hosszáig együtt voltunk. Úgy hogy senki ne mondja azt hogy ennyi idősen az ember már nem tud teljesíteni! Hozzá kell tenni hogy se nem iszok se nem dohányzok!
2014. jan. 11. 14:01
 23/25 anonim válasza:
56%
drága barátom, 18 éves vagyok, eddig 3 lánnyal voltam együtt életemben, 2vel kapcsolatban (az egyik egy évig tartott, a másik épp tart), eggyel kapcsolaton kívül. mivel van barátnőm, nem túlzottan érdeklődöm utóbbi iránt, de ha akarnék, könnyedén találnék partnert magamnak. (a két kapcsolatom közti időszakban erről határozottan meggyőződtem, nem tartott sokáig találni egy értelmes, kedves lányt, akivel össze tudtunk járni néha). igazából nem is olvastam végig, amit írtál, nem is igazán érdekel, csak azt szeretném éreztetni veled, hogy egy kiegyensúlyozatlan, komplexusos, előítéletes lúzer vagy, aki nem ért a nőkhöz, és ezt a nők hibájának tartja.
2014. ápr. 24. 21:57
 24/25 LeftBehind ***** válasza:
23. Csak éreztetni szeretném veled, hogy dögölj meg.
2014. ápr. 25. 16:04
 25/25 anonim ***** válasza:

"Miért jönnek a lányok mindig a "férfinek miért szabad? " témával mikor számon kérik rajtuk a szüzességet?"

Úgy mondom, hogy a hozzád hasonló (gender)fasiszták is megértsék - a ti egyik kedvenc, papagájként ismételgetett szavatokkal és röviden:

Kettős mérce.

Érted?

2014. ápr. 27. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!