Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kegyes hazugság, mellé dumák?
Tegyük fel van egy hétköznapi pasas. Átlag melós 400 ezerért , meg a külseje sem jó. Pl pocakos
Segítséget kér a baràtaitòl vagy az interneten. Miért fogja azokat a tanácsokat kapni hogy a személyisege a rossz? És menjen kelzeltesse magát?
Mikor ha kb szent ember lenne?!!! Tényleg... Akkor is ugyan úgy elutasítanà az összes nő a dagadtsàga vagy a melós mivolta miatt. Miért kell hazudni nekik?

21
Totál mindegy. Sok.
De nem volt nagyon más a dolgom akkor se mikor a 70 és határban tartottam magam. Az dühit így utólag. Hogy amikor mindent megtettem az sem volt elég egyik akkori nőnek sem akivel ismerkedtem.

24
Ha most kapcsolódtàl be a kérdéshez akkor külön neked: voltam 75-80 kg évekig. Az eredmény ugyanaz volt mint most. 60 kilosakhoz hasonlítottak és mindig a vékonyabb férfi kapta meg a kiszemelt lányokat /;nőket

Nem tőrödtem bele. Csak nem tudok változtatni. Mozgok és keveset eszek.
Orvosi segítség kellene , de ahányszor mentem hosszadalmas volt meg időpontok. Jele sem látszott az orvosokon hogy tényleg segíteni akarnának.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!