Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, nem unjátok még a "nincs semmi baj a külsőddel" kegyes hazugságot?
Azt még megértem, hogy mikor Kalányos Marlonbrandó próbálkozik be a 99-es buszon, akkor nem azt fogjátok mondani neki, hogy "csúnya vagy, mint az ördög", hanem ragaszkodtok ahhoz, hogy van barátotok és amúgy ha nem lenne, akkor simán összejönnétek vele.
De normál körülmények között miért kell ezt hazudni? Főleg, mikor esetleg évek óta ismeritek az illetőt? Főleg, mikor még a saját anyád/húgod/nővéred/unokatestvéred is ezt mondja, pedig ő aztán igazán megmondhatná, hogy "Hát nem vagy egy matyóhímzés, de azért mi szeretünk."
Ezek a "kegyes hazugságok" pont azért vannak, mert az emberek nem bírják a kritikát! Ha megmondja az igazat, hogy nem tetszel, akkor azt elfogadod? Gondolom nem! Hanem akkor keresel más indokot, például, hogy ha lenne nálad egy 400 ezres telefon, vagy valami több tízmillás autó, akkor biztos randizna veled.
Hányszor hallani azt, hogy nekem mondják meg a szemebe az igazságot, ne a hátam mögött, mikor meg a szemébe mondod, akkor te leszel a szemét.
Úgy csinálsz, mintha fordított esetben az összes férfi minden egyes alkalommal kiállna kerek-perec az egyenes véleményével!
Jobban esne az biztosan, hogy csúnya vagy, tiplizz?!
Nem unják, mert te meg hisztizel....
Majd ha nem leszel gyerekes, akkor verheted magad te nyomorék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!